De trendkleuren in de nununu voorjaarscollectie 2020

De trendkleuren in de nununu voorjaarscollectie 2020

In elke voorjaarscollectie presenteert Nununu een trendkleur, die het ingetogen kleurenpallet van het populaire kindermerk op een opvallende manier aanvult. Voor de lente- en zomercollectie 2020 presenteert Nununu de kleuren yellow lava en red lava – geïnspireerd door de natuurlijke, felle kleuren van lava en magma.

Nununu, een kindermerk waar designers geloven in een ingetogen kleurenpallet met grijs, wit en zwart, gecombineerd met opvallende pasvormen en a-typische prints, voegt aan elke collectie enkele sterke kleuren toe, met het oog op contrast.

De lawaaimaker van Nununu

Yellow, lava en red lava

Voor de lente- en zomercollectie 2020 presenteert Nununu yellow lava en red lava: kleuren geïnspireerd door de natuurlijke, heftige kleuren van lava en magma. Voeg daar wat legergroen aan toe en materialen als french terry, cashmere blends, nylon, superzacht katoen en velours en je hebt een opvallend stoere, maar ook frisse lente- en zomercollectie.

De trendkleuren in de nununu voorjaarscollectie 2020

Kniplijnen, patronen, naald en schaar

In de SS20 collectie kunnen meetlinten, naaipatronen, geborduurde naalden en draden gevonden worden op leggings, overalls, shorts, jurken, T-shirts en hoodies.

Maar Nununu zou Nununu niet zijn zonder schedel. Designers Iris en Tali nemen samen met kunstenaar Shay Id Alony de skull opnieuw onder handen en geven de print een nieuwe look voor de komende zomer.

De Nununu-collectie is beschikbaar tot 14 jaar, met een capsule-collectie voor de allerkleinsten tot 2 jaar.

Over Nununu

Nununu biedt een alternatief voor typische kinderkleding. Opgericht door designers Iris Adler en Tali Milchberg in 2009, wil het merk breken met traditionele overtuigingen in de kindermode en kinderen bevrijden van clichés. Nununu brengt kinderen creativiteit door het mysterie van het minimalisme, stijl en een gevoel voor humor. Het merk wil zich niet binden aan categorieën of laatjes waarin kinderen gestopt worden. Nununu’s unisex-aanbod creëerde dan ook een wereldwijde revolutie in de kindermodebranche

Liefs Marion

Meer informatie

This is Rellix – Nieuw Nederlands merk jeans
Indian blue jeans ss20
De lawaaimaker van Nununu
Nieuw merk in Town – Wildfish
De zomercollectie 2020 van Noppies
Ipanema slippers voor kinderen
Nieuwe collectie A*Dee – Magical Mermaids & Hawaiian Holiday
Zomercollectie 2020 van Tumble ‘N Dry
Bergstein lanceert Pastel Rainboots
Little Cactuz kinderkleding
Little Wonder van Prénatal

Bronvermelding

© foto’s: nununu

De trendkleuren in de nununu voorjaarscollectie 2020
lijn oudersenzo met hartje
BabyBaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *