De nieuwe serie nagellak van Boho Green Make-up

De nieuwe serie nagellak van Boho Green Make-up

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik voor het laatst bij de nagelstyliste ben geweest en het roer heb omgegooid. Ik vond iedere drie weken een bezoek van zo’n 50 euro, behoorlijk oplopen. Zeker als daar ook nog eens een maandelijks bezoek aan de pedicure bijkomt en een bezoek aan de kapper. Uiterlijke verzorging is belangrijk, maar je moet er natuurlijk niet van aan de bedelstaf raken. Dus kreeg ik vorig jaar voor mijn verjaardag een complete manicureset cadeau zodat ik zelf aan de slag kon.

De eerste twee of drie keer, was een drama. Ik bakte er niks van. Het zag zo lelijk uit. Gelukkig ging het na de derde keer steeds beter en kon ik tevreden zijn over de resultaten. Inmiddels doe ik het fluitend, terwijl ik een serie kijk op Netflix. Ik doe er nog steeds gemiddeld een half uur langer over dan de nagelstyliste, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik op sommige momenten ineens de serie wordt ingezogen en ik mijn nagels even vergeet.

Minder gif

Inmiddels heb ik al een behoorlijke uitgebreide collectie aan kleurtjes, want hoe leuk is het om dat steeds af te wisselen. Een beetje vrouw heeft nooit kleurtjes genoeg, er zijn immers steeds weer andere kleuren trending. Dus mijn verzameling wordt nog steeds regelmatig opgefrist. Oude nagellakjes maken weer plaats voor nieuwe. Dit keer bijvoorbeeld met de nagelakjes van Boho Green make up. Zij hebben een nieuwe serie uitgebracht met zes prachtige nieuwe tinten. Een groot bijkomend voordeel aan de nagellakjes van Boho Green Make up is dat er 10 giftige ingrediënten niet in de nagellakjes zijn verwerkt; hoe minder giftige stoffen, hoe beter!

De nieuwe serie nagellak van Boho Green Make-up

Boho Green make up

Ken jij de make uplijn van Boho al? Ik had er nog niet eerder kennis mee gemaakt, maar Boho Green Make-up staat voor een biologische make-up in kleuren die altijd on-trend zijn. Je vindt de make up in de webshop SoloBioMooi waar nog veel meer prachtige biologische cosmetica wordt verkocht. Mooie producten waar ik blij van word.

Giftige stoffen

De giftige stoffen die niet in deze nagelakjes zitten zijn: toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde resin, paraben, xylene, camphor, colophony rosin, styrene and benzophenone. De lak is vrij van petrochemische stoffen en bevat een UV-filter waardoor nagels niet verkleuren. Daarnaast bevat het silica, een natuurlijke versteviger voor je nagels. Ideaal is dat de lak snel droogt, lang mooi blijft én geschikt is voor veganisten.

De nieuwe serie nagellak van Boho Green Make-up

Mooie kleuren

Hartstikke fijn natuurlijk dat al die giftige stoffen er niet in zitten en natuurlijk nog fijner dat de lakjes ook nog eens verzorgend zijn, maar uiteindelijk draait het om de kleurtjes en die zijn echt waanzinnig mooi! Zes prachtige nude kleuren, geïnspireerd op de bohemiam lifestyle. De lakjes geven je handen een modieuze en elegante look. Natuurlijk hoef je de nagellak niet tot je handen te beperken. Ook je voeten worden vrolijk van deze prachtige kleuren in de namen: Dream, Pure, Warm, Sand, Summer en Light. Daar word je toch vanzelf zomers blij van?

En dat de nagellak verrijkt is met 73% – 86% natuurlijke ingrediënten, dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Giftige stoffen krijgen we immers al genoeg ongevraagd binnen.

Liefs Marion

Meer informatie

Meer leuke productbesprekingen
Blogs over de verzorging van je huid
Beautyproduct besprekingen
De verzorging van de huid
Mooie mama

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

De nieuwe serie nagellak van Boho Green Make-up
lijn oudersenzo met hartje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *