Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!


Wacky racesOp 25 november start Wacky Races, deze volledig gereviseerde en moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie roept alle racers terug naar het parcours voor Wacky Races, terwijl ze strijden om de titel “World’s Wackiest Racer”. Zodra de motoren worden gestart, galmt het van gelach in deze geanimeerde komedie serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun wacky auto’s! De nieuwe Wacky Races serie brengt het toerental omhoog op 20 november om 16:25 uur op Boomerang.

Penelope Pitstop rijdt in haar Compact Pussycat en is door haar charme en intelligentie een geweldige racer, maar neemt daarnaast ook vaak de tijd om andere racers te redden. Haar beste vriend is Peter Perfect. Hij rijdt in de Turbo Terrific en heeft een groot hart, maar een nog groter ego, een combinatie die ervoor zorgt dat hij super positief is.

Wat verloten we?

Wij gaan drie pakketten verloten met daarin een mok en lunchtrommel van Wacky Races!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Wacky Races’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 17 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Wacky races


Just dance 2018Super vet Just dance 2018 pakket
Waar je ook vandaan komt, wat je leeftijd ook is, of je van panda’s of dansende wortels houdt… zet je volume op 100% en laat de danser in jezelf los! Just Dance 2018 maakt van iedereen een ster op de dansvloer! De grootste muziekgame-franchise ooit, met meer dan 63 miljoen verkochte exemplaren** wereldwijd, komt terug dit jaar! Goed nieuws voor iedere partystarter, beginnende danser én iemand die niets anders doet dan dansen… Just Dance was nog nooit zo toegankelijk en leuk!

Sluit je aan bij de Just Dance familie van 118 miljoen dansers en toon je beste moves! Dans de sterren van de hemel op superhits met o.a. 24K Magic van Bruno Mars, Side to Side van Ariana Grande ft. Nicki Minaj, The Way I Are (Dance With Somebody) van Bebe Rexha ft. Lil Wayne en Chantaje van Shakira ft. Maluma. Leef je uit op klassiekers zoals Daddy Cool van Groove Century, of als K-Pop echt je ding is dans jij op Bubble Pop van Hyuna!

Wat verloten we?

Wij gaan één Just Dance 2018 pakket verloten met daarin: een tas, stickervel, shirt, pet, drinkfles en headphone splitter van Just Dance 2018!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Just Dance 2018’. Vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 14 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.


Star Wars Choose your path lightsaberStar Wars Choose your path lightsaber
Star Wars is al jaren hartstikke hot! Volgende maand verschijnt er weer een nieuwe Star wars film in de bioscoop. Natuurlijk wordt daar door de echte Star Wars-fan reikhalzend naar uitgekeken. En hoe bereid je je nou beter voor, dan met je eigen Lightsaber! En nu kun je per spel bepalen: Ben ik goed (blauw)? Of ben ik slecht (rood)?

Met de Path of the Force Lightsaber kunnen kids zelf beslissen aan welke kant van de Force zij willen strijden. Met de inbegrepen Jedi-connector en blauwe verlichting kun je spelen of je aan een Jedi bent, of juist de saber zwaait aan de kant van de Sith. Dan gebruik je de Sith-connector met de rode lichteffecten! Wil je de actie opvoeren? Druk dan op de knop van de connector om de lightsaber uit te schuiven. Omdat deze onderdeel is van het BladeBuilders systeem, kan je deze Lightsaber met andere Lightsabers uit de lijn combineren. Download de Hasbro Star Wars Studio FX app om video’s te maken.

De lightsaber is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Wat verloten we?

Wij gaan één exemplaar van deze super vette Star Wars Choose your path lightsaber verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Lightsaber’. Om er zeker van te zijn dat deze Lightsaber bij de juiste Force terecht komt, namelijk die van de échte Star Wars kenner, willen we van jou minimaal drie namen uit de Star Wars reeks weten! Vermeld de namen in je mail en vergeet natuurlijk je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 13 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Star Wars Choose your path lightsaber


Een goed lied zingt zichzelf4x Een goed lied zingt zichzelf
In dit boekje legt Jeroen uit hoe het schrijven van een kinderliedje bij hem ontstaat. Hij vertelt niet alleen over de teksten maar ook over de muziek. Hij gaat in op rijm, liedstructuur en stijl. Het boek zit vol tips en voorbeelden, zodat het allemaal nog duidelijker wordt. Op de bijbehorende website vind je luisterfragmenten bij de voorbeelden uit het boek.

Voor wie bedoeld?

Dit boek is handig voor iedereen die een goed kinderliedje wil schrijven. Of er gewoon beter in wil worden of meer van kinderliedjes wil begrijpen. Leerkachten, liedjesschrijvers of misschien jij wel! Want hoe leuk is het om je eigen kinderliedje te maken! Ik word daar in ieder geval nog steeds heel blij van. En Jeroen weet waar hij het over heeft. Zijn kinderliedjes zijn niet voor niks populair en als zelfstandig muziekdocent, liedjeschrijver en muzikant, weet hij waar hij het over heeft.

Wat verloten we?

Wij gaan vier boekjes Een goed lied zingt zichzelf verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Een goed lied’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Een goed lied zingt zichzelf


Brandweerman Sam - De Film: UFO Alarm!3x DVD Brandweerman Sam – De Film: UFO Alarm!
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken.

Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje.
Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden.

Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Wat verloten we?

Wij gaan drie DVD’s Brandweerman Sam – De Film: UFO Alarm! verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Brandweerman Sam’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 9 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack én een Transformers actiefiguur!
Het is de sleutel van ons bestaan, de essentie van het leven, de bron van alle power. Het is de Allspark Cube. Met Allsprak Tech hebben kinderen de kracht om deze Transformers figuren zelf tot leven te brengen!

Steek de Cube in deze Power Cube figuur voor beweging-geactiveerde verlichting, geluiden en zinnetjes. Deze startset bevat alles wat je nodig hebt om je direct in de Allspark Tech actie te storten, inclusief een Transformers figuur, de Allspark Tech Cube en een USB-laadsnoer. Met één Cube kun je alle Allspark Tech figuren activeren. Jij hebt het in handen met Allspark Tech. Hoe vet is dat!

Wat verloten we?

Wij gaan 1 Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack én een actiefiguur verloten! En welk actiefiguur dit gaat worden, laten we nog als een verrassing!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Transformer’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 8 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack


My Little Pony De Film Canterlot en Seaquestria - Speelset1x My Little Pony De Film Canterlot en Seaquestria – Speelset
Speel avonturen uit My Little Pony De Film met Queen Novo en Spike de kogelvis in deze 2-werelden-in-1 speelset. Zet de figuren op de glijbaan en laat ze afdalen naar het koninkrijk Seaquestria!Of zet ze op de dansvloer en draai de toren om te doen alsof ze heerlijk dansen. De figuren passen ook op Jamal, de draaiende octopus. Door op de knop te drukken kan je de schatkist en de kaarsenkroon te openen en om er schatten in te verbergen.

De My Little Pony pret kan eindeloos doorgaan met de meer dan 30 accessoires voor bedtijd, strandplezier, theetijd en meer!

Inhoud

Canterlot en Seaquestria Speelset van 73 cm hoog
2 figuren: Queen Novo en Spike de kogelvis
32 accessoires

Wat verloten we?

Wij gaan 1 My Little Pony De Film Canterlot en Seaquestria verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘My Little Pony’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 7 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

My Little Pony De Film Canterlot en Seaquestria - Speelset


Sint Hits 20175x Sint Hits 2017
Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits’, dat maar liefst zes nieuw geschreven Sinterklaasliedjes bevat van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd. ‘Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits’ wordt uitgebracht door Cloud 9 Music in samenwerking met RTL Telekids.

Mylène en Rosanne kozen in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis voor een song die goed past in de huidige tijd: `Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!’

Review: De leukste Sint Hits 2017

Wat verloten we?

Wij gaan 5 Sint Hits 2017 CD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Sint Hits’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


play doh bij de tandarts 2x Play-Doh Bij de tandarts – Klei
Kids kunnen voelen hoe het is om tandarts te zijn met de klassieke Play-Doh Bij de tandarts speelset.
Begin de behandeling met het maken van een paar tanden met de tandenvormpjes en controleer ze met het spiegeltje. Boor de gaatjes met de elektrische boor en vul ze met nog meer Play-Doh. Zit er iets vast tussen de tanden? Trek het eruit met het pincet. Maak een beugel met de roller en speel dat je de tanden mooi schoonhoudt door een beetje namaaktandpasta door de tandenborstel te persen en ze vervolgens te poetsen.

Play-Doh is 100% veilig en superzacht boetseermateriaal voor de kleine creatievelingen. Leuk om mee te spelen, niet om op te eten.

Wat verloten we?

Wij gaan 2 dozen Play-Doh Bij de tandarts verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Tandarts’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 6 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

play doh bij de tandarts


Disney Princess Tangled Zwaaiende Lokken Kasteel1x Disney Princess Tangled Zwaaiende Lokken Kasteel
Disney’s Rapunzel wil op avontuur en ontdekken wat haar bestemming is – zowel buiten als binnen de kasteelmuren!

De kasteeltoren met haar lange lokken biedt 2 kanten om te spelen. Kleine prinsesjes kunnen de Rapunzel pop langs de zipline naar haar slaapkamer laten glijden, op de koninklijke schommel laten schommelen en Pascal op en neer laten reizen in z’n mandje! Draai de zonnewijzer boven op de toren en de lampionnen draaien! Met de coole accessoires, zoals een bed, borstel, ezel, verfkwast, verfpalet, lampion en haarclips speel je alle avonturen van Rapunzel na!

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wat verloten we?

Wij gaan 1 Disney Princess Tangled Zwaaiende Lokken Kasteel verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Zwaaiende lokken’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 3 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Disney Princess Tangled Zwaaiende Lokken Kasteel


krokokoppen2x Het spel Krokokoppen
Kroko Koppen is een knotsgek actiespel waarin je lekker van je af kunt bijten. Zet de krokobek op je hoofd en maak je klaar voor een schransfestijn! Zoek alle vissen van jouw kleur en pak ze op met je Krokokop. Natuurlijk ga je voor goud: degene die als eerste al zijn vissen en de goudvis te pakken heeft, wint. Vreet smakelijk!

Voel je even een krokodil en ga op zoek naar alle vissen die bij jouw kleur passen. Natuurlijk met zo’n krokodilmasker op je hoofd, want dan wordt het echt een stukje lastiger… Wie heeft als eerste zijn vissen? Lach! Leuk voor de koude winterdagen!

Wat verloten we?

Wij gaan twee spellen Krokokoppen verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Krokokoppen’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

krokokoppen


suzy en haar puppyvriendje1x Suzy en haar puppyvriendje
Suzy is een schattige pop die dol is op haar lieve puppy. Druk op haar strikje of beweeg haar armen en het hondje zal op haar reageren met verschillende blafjes en dansjes. Wanneer Suzy vaker met haar hondje speelt zal het hondje kunstjes leren en zelfs leren spreken. Leer tellen, emoties herkennen en luister naar verzorgingstips. Meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor oneindig speelplezier. Speel met Suzy, haar puppyvriendje of met allebei!

Suzy en haar puppyvriendje heeft een draadloze verbinding en meer dan 100 leuke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes. Ontdek cijfers en leer tellen. Wanneer Suzy met het puppyvriendje speelt, leert ze nieuwe dingen. Druk op het hoofd of de rug van de puppy of geef haar het hondenkoekje om grappige reacties te horen. Zorg goed voor Suzy en druk op haar strikje om vrolijke reacties te horen. Zing samen leuke liedjes, borstel haar haren en leer tellen. Ze geeft je ook goede tips om voor haar hondje te zorgen.

Wat verloten we?

Wij gaan één exemplaar van Suzy en haar puppyvriendje verloten!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Suzy’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 december 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

suzy en haar puppyvriendje


Barbie - Dolfijnen Magie2x 2 bioscoopkaartjes voor de film ‘Barbie – Dolfijnen Magie’
Vanaf 2 november is Barbie te zien in een nieuw onderwateravontuur! In ‘Barbie – Dolfijnen Magie’ probeert Barbie samen met haar zusjes en Ken het prachtige koraalrif en de dolfijnen te beschermen. Tijdens dit avontuur ontmoeten zij een bijzonder meisje genaamd Isla. Per ongeluk komt Barbie erachter dat Isla eigenlijk een zeemeermin blijkt te zijn.

Synopsis

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusjes en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets ergs gebeurt met het koraal

De film is Nederlands gesproken en draait vanaf 2 november in de bioscoop

Wat verloten we?

Wij gaan 2x 2 bioscoopkaartjes verloten voor deze leuke, nieuwe Barbiefilm!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Barbie’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Star Wars Force link starters set1x Star Wars pakket met: The last Jedi Porg en Star Wars Force link starters set inclusief force link
Star Wars is niet alleen spannend om naar te kijken, je kunt zelf ook fantastische avonturen beleven. En dat is niet alleen voorbehouden aan kleine kinderen. Star Wars blijft ook boeiend voor oudere kinderen. Wie droomt er nou niet van om een Jedi te zijn!

Breng de melkweg tot leven met Force Link! Maak de avonturen van een galaxy ver weg met Force Link, een nieuw interactief speelsysteem van Hasbro, dat de kinderen de geluidseffecten en zinnen van de Star Wars-films in hun handpalmen krijgt! Draag Force Link draagbare technologie om lichten, geluiden en zinnen te activeren in Force Link-geactiveerde cijfers, accessoires, voertuigen en speeltoestellen! Met Force Link kunnen de kinderen hun favoriete Star Wars-avonturen tot leven brengen! Hoe vet is dat!

Force Link Starter Set bevat Force Link draagbare technologie, compatibel met alle Force Link-producten en inbegrepen 3.75-inch Kylo Ren Force Link-geactiveerde figuur.

Wat verloten we?

Wij gaan 1x een Star Wars pakket verloten met daarin Star Wars Force link starters set, inclusief Force link en The last Jedi Porg!

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Stuur dan een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Star Wars’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 november 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Star Wars Force link starters set


draken en deuntjes5x 2 bioscoopkaartjes Draken en Deuntjes
‘Draken & Deuntjes’ zijn vijf fabelachtige en muzikale kinderfilmpjes voor jonkvrouwen en ridders vanaf 5 jaar. Duik mee in de avonturenwereld van de Kleine Koning die graag een eenhoorn als huisdier wilt of ga mee op drakenjacht met twee kleine prinsessen. Ook ontmoeten we Eliette, een meisje van acht jaar, dat woont in een land waar de koning muziek heeft verboden… Zou ze samen met haar vriend de troubadour terug kunnen fluiten en zingen?

‘Draken & Deuntjes’ bestaat uit volgende korte films:
Draken en kant – Drakenjacht – De nachtvrouw – De eenhoorn – De wind in het riet

De film is te zien in diverse bioscopen en filmzalen. Op deze site vind je een uitgebreide lijst. Er is vast ook een bioscoop bij jou in de buurt!

Wat verloten we?

Wij gaan 5x 2 bioscoopkaartjes verloten! De film gaat vanaf 1 november draaien!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Draken en deuntjes’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 27 november 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Casper & Emma: De bergen in3x DVD Casper & Emma: De bergen in
Vanaf 17 oktober verschijnt alweer de vijfde film uit de succesvolle reeks ‘Casper & Emma’ op DVD & VOD. In ‘Casper & Emma: De Bergen In’ gaan Casper en Emma samen met hun ouders op vakantie naar Noorwegen. De film is geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. De films ‘Casper & Emma’ zijn gebaseerd op de populaire televisieserie waarvan er eind september nieuwe afleveringen te zien zijn op ZAPP.

Synopsis

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Casper’s vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Casper zijn ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Casper zijn vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt…

Wat verloten we?

Wij gaan drie DVD’s ‘Casper & Emma: De bergen in’ verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Casper en Emma’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 november 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.