Winactie: 1x Bach Bloesem op maat voor moeder en kind

Winactie Bach Bloesem

In onze blog “Bach Bloesem kan helpen bij depressieve jongeren” besteden we aandacht aan een natuurlijke hulp bij een groot probleem van deze tijd. In de media kunnen we lezen dat er steeds meer jongeren depressief zijn. Gelukkig zijn er natuurlijke middelen die hier op een positieve manier aan kunnen bijdragen. Maar Bach Bloesem kan nog veel veer! Het kan niet alleen jongeren helpen, maar ook kleinere kinderen, volwassenen en huisdieren.

De werking van Bach Bloesem

Het kan een steuntje in de rug zijn bij slaapproblemen, concentratiestoornis, onzekerheden, autisme en zelfs bij bedplassen. Maar het kan ook je klachten verlichten tijdens de menopauze of bij hyperventilatie. En heb je een angstige of hyperactieve hond? Ook dan kan Bach Bloesem effectief werken.

De bloesem mixen worden speciaal op maat samengesteld. Een mix is dus altijd persoonlijk en precies wat je nodig hebt. Daarom worden er bij de bestelling een paar korte vragen gesteld, zodat de makers een goed beeld krijgen van de samenstelling van de mix. Het is dus volledig maatwerk! Met deze actie kun je kans maken op een speciale mix voor jouw én je kind! Een mix die speciaal voor jullie zal worden samengesteld!

lijn groen oudersenzo
Winactie Bach Bloesem
Winactie Bach Bloesem

Wat verloten we?

We gaan één Bach Bloesem Mix verloten die speciaal zal worden gemaakt voor jou én je kind. Dus één flesje voor jou en één flesje voor je kind (t.w.v. 49,95 euro).

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze vette prijs? Surf dan naar onze blog “Bach Bloesem kan helpen bij depressieve jongeren“. Daar vind je het antwoord op de vraag: “Waar woonde Dr. Bach?” Stuur je antwoord in een mail naar winactie@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bach Bloesem’ en vergeet niet je naam en adres te vermelden.
Om kans te maken is het noodzakelijk dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van onze twee-wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je deze al? Dan hoef je verder geen actie te ondernemen en hoef je ons alleen maar te mailen. Wil je de nieuwsbrief niet langer meer ontvangen en kans maken op leuke prijzen? Dan kun je je eenvoudig weer afmelden.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 juni 2021 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we de winnaars!

liefs Marion

Onze andere winacties

5 boosterpacks Pokémon Sword & Shield
Baby Born Magic Girl
Win een boek!
Schoolspullen t.w.v. 35 euro bij Bruna
Duurzaam tuinieren voor kinderen
Pieter Konijn pakket
Toen Rups een vlinder werd
Buurman & Buurman pakket!
Neckpillow Dooky
Pindakaaspakket van De Pindakaaswinkel
Pakket Elliott van de Aarde
5th Season fruit bites

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

Winactie Bach Bloesem
lijn groen peuteren

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *