Atmosfeertje: Een schilderij op je muur

Atmosfeertje: Een schilderij op je muurAtmosfeertje heeft een leuke tip voor de babykamer! Een prachtig persoonlijk schilderij op de muur!

Natuurlijk is er alle soorten behang te koop voor de babykamer. Kleurig, sereen, met stripfiguren of met dieren, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar heb je wel eens nagedacht over een unieke muurschildering in de babykamer? Precies zoals jij het voor ogen hebt! Misschien een mooi Grieks vergezicht om bij weg te dromen tijdens de borstvoeding of toch iets spannenders; wat denk je van een prachtige fee in het bos, omringd door elfjes en schattige dieren? Alles is mogelijk…

Niet iedereen is even handig en er zijn er maar weinigen die écht goed kunnen tekenen of schilderen. Maar ook voor diegene is het mogelijk een muurschildering te krijgen in de baby- of kinderkamer. Er zijn diverse bedrijven die zich hiermee bezig houden en Rob van der Lei van Atelier Atmosfeertje is er een van.

Rob van der Lei gaat volledig op in zijn passie: Tekenen, airbrush en schilderen! Hij heeft volop creatieve ideeën en daardoor krijg je echt een uniek schilderij op je muur. Inmiddels heeft hij prachtige muurschilderingen op zijn naam staan.

In deze muurschildering speelt de tante van het kindje de rol van goede fee. Ze tovert de magie uit haar toverstaf en ‘waakt’ over haar nichtje… Haar nichtje (8 maanden) begint haar tante er nu in te herkennen, wat het extra speciaal maakt.

Wat?

Natuurlijk is er van alles mogelijk en Rob kan je hierin ook adviseren. Natuurlijk kun je fantasie figuren op de wand(en) afbeelden, maar een gezich van een bekend persoon (mama, papa, broertje, zusje of ander familielid) kan ook heel bijzonder zijn. Kinderen zullen de gezichten al snel gaan herkennen en dat maakt het natuurlijk dubbel bijzonder.

Tarieven

De tarieven voor een muurschildering beginnen bij 500 euro (Ex. 19% btw en 0,25 euro km-vergoeding), afhankelijk van de hoeveelheid details.
Er is echter ook een budget pakket mogelijk van 100 euro. In dat geval komt Rob van der Lei 2 uur om de hoofdlijnen van de muurschildering op de wand te tekenen en geeft uitleg hoe je de muurschildering zelf kunt afmaken. Mocht je daarna toch nog wat extra hulp wensen, dan rekent hij 40 euro per uur.
Wil je het precies weten? Dan kun je het beste contact opnemen met Atelier Atmosfeertje voor een vrijblijvende offerte. Je kunt je ideeën voor de kale muur omschrijven en op basis daarvan zal een offerte worden gemaakt, geheel op maat.

Willy Woef

Komt de naam Rob van der Lei bekend voor? Dat kan best. Hij is de illustrator van de reeks voorleesverhaaltjes van Willy Woef; een serie leuke voorleesverhaaltjes met herkenbare onderwerpen voor peuters en kleuters, welke speciaal voor Oudersenzo.nl worden geschreven.

Contactinformatie

www.atmosfeertje.nl
Telefoon 06 10562396
Atelier Atmosfeertje is gevestigd in Dordrecht.

Meer informatie

Accessoires voor de babykamer
De babykamer: Wat heb je nodig en waar moet je op letten
Babyuitzet checklijst (pdf)
Van babykamer naar peuterkamer

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
Beeld: Rob van der Lei

lijn oudersenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *