Adverteren

Doelgroep

Vrouwen 25 – 55 jaar
MBO+, HBO, WO
Combineert werk en gezin
Maakt weloverwogen keuzes

‘De Oudersenzo-vrouw’ heeft de touwtjes zowel thuis als op het werk stevig in handen. Ze bepaalt en maakt weloverwogen keuzes. Zij wil niet betutteld worden omdat ze zelf goed in staat is te bepalen wat goed is. Zij is leergierig en leest zich goed in, om op basis van gedegen informatie een beslissing te maken.
Zij zorgt voor de financiën, de inrichting van het huis, de vakantie, houdt van een gezonde maaltijd en bepaalt welke producten er in huis worden gehaald.
‘De Oudersenzo-vrouw’ geniet van het leven en wil daar het beste uithalen. Ondanks het hoog houden van vele ballen, probeert ze alles wat ze doet, zo goed mogelijk te doen met een realistische doelstelling.

Bereik Oudersenzo.nl

Unieke bezoekers per maand: +120.000
Volgers Twitter: +10.700
Likers Facebook: +1.200
Nieuwsbrief: +5.000

Pers en media

Natuurlijk willen we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en worden we graag geïnspireerd door de laatste nieuwtjes, leuke events en/of nieuwe producten. Persberichten en uitnodigingen kunnen gestuurd worden aan: info@insert-internetuitgeverij.nl.

Review

Wil je graag een review? Dat kan ook. Producten kunnen worden toegestuurd aan:

Redactie Oudersenzo.nl
Zilvermeeuwlaan 112
24796 NW Den Haag

Het spontaan toesturen van producten biedt echter geen garantie tot het schrijven (en plaatsen) van een review.

Rechtstreeks contact

Oudersenzo.nl is onderdeel van Insert Internetuitgeverij. Insert Internetuitgeverij houdt zich sinds 1999 al bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Vanaf 2006 zijn zij zich specifiek gaan richten op het onderhouden van websites voor jonge ouders.

Wil je liever rechtstreeks contact over alle mogelijkheden, onze digitale folder ontvangen, of een specifieke campagne met ons bespreken? Dat kan ook. Je kunt ons middels onderstaande gegevens bereiken:

info@insert-internetuitgeverij.nl

Commerciële samenwerkingen

Er is veel bij ons mogelijk. Een greep van onze commerciële mogelijkheden: redactionele artikelen, social media campagnes, reviews, ervaringsverslagen, gastblog, vermelding nieuwsbrief, advertorials en winacties. Afhankelijk van de soort producten en/of de waarde die de producten vertegenwoordigen, zijn winacties en reviews gratis. Wanneer wij de prijzen zelf moeten versturen, brengen wij (50 euro) verzendkosten in rekening.

Persreizen en reisverslagen

Het is mogelijk door ons een accommodatie uit te laten testen. Wij schrijven hierover een verslag (verslag, foto’s en eventueel videobeelden) en plaatsen deze op de site. Naar deze plaatsing worden teasers geplaatst op onze social media kanalen en doen wij eenmalig een vermelding in onze nieuwsbrief.
Het uitproberen van een accommodatie kan middels een persreis, maar ook op basis van een boeking van een accommodatie. Voorwaarden is een volledig kosteloos verblijf, alsmede een vergoeding voor de reiskosten.

Mediakit

Meer weten over onze mogelijkheden? Download dan onze heldere Mediakit van Oudersenzo.nl.

Advertentiebureau

Wij werken samen met het advertentiebureau:

Nextday Media
Gedempt Hamerkanaal 159-161
1021 KP Amsterdam
info@nextday.media
Telefoon: 020 737 05 40

Adverteren op Oudersenzo.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Oudersenzo.nl kunt u contact opnemen met NextDayMedia.

In-page video

Onze in-page video’s worden verzorgd door:

Video Media Groep
Veluwezoom 7
1327 AA Almere
sales@videomediagroep.nl
Telefoon: 085 48 79 680

Algemene gegevens Insert

Inschrijfnr. K.v.K. Haaglanden: 27190568
BTW nr. NL 144662875B01

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com