Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen. Wij wensen iedereen heel veel succes!

 Boeken  Pauline Oud - 9 maanden fotokaarten3x 9 maanden fotokaarten van Pauline Oud
Met deze fotokaarten leg je alle mooie momenten van je zwangerschap vast. Op de achterkant vind je leuke weetjes en vul je vragen in. Op de voorkant noteer je de datum en vervolgens maak je er een mooie foto mee.

Hoe schattig zijn deze fotokaarten. Er zitten 30 verschillende kaarten in het doosje, voor alle speciale momenten die schreeuwen om voor altijd vastgelegd te worden. Met deze fotokaarten maak je de foto wel heel erg bijzonder.

9789461449931 | Pauline Oud | Imagebooks Factory BV

We gaan drie doosjes met fotokaarten verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Fotokaarten’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 5 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

 Boeken  Pauline Oud - 9 maanden fotokaarten


Masha en de BeerVerrassingspakket Masha en de Beer & bioscoopkaarten
Na het succes van WOEZEL & PIP en BUURMAN EN BUURMAN is ook MASHA EN DE BEER naar de bioscoop gekomen. Het jonge meisje Masha wat niet stil kan zitten en de goedgeluimde beer die op zijn rust is gesteld beleven nieuwe avonturen op het grote doek. Het perfecte uitje voor de allerkleinsten die dagelijks genieten van de populaire familieserie op Zapp!

Masha en de Beer is vanaf 25 januari te zien in de bioscoop!

We gaan één verrassingspakket verloten en 2x 2 bioscoopkaarten.
In het pakket zit een knuffelbeer, een boekje, een DVD met 10 afleveringen van Masha en de Beer, een tas en twee bioscoopkaartjes. Als troostprijs verloten we ook nog eens 2x 2 bioscoopkaartjes!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Masha en de Beer’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.


wake upWake up!
Chris Baréz-Brown geeft in Wake Up!: Stop met leven op de automatische piloot 52 ideeën om de dagelijkse sleur van het leven te onderbreken en meer plezier in je leven te brengen. Het onbewuste brein neemt het vaak van ons over en dit leidt ertoe dat ons leven soms in een waas aan ons voorbij gaat. Maar dat hoeft niet! Van een week lang de tv uit zetten, tot klimmen in een boom of het schrijven van een lied: dit praktische doeboek helpt je om gewoontes te doorbreken en meer van het leven te genieten.

9789021564418 | Chris Baréz-Brown | Kosmos Uitgevers

We gaan drie exemplaren van ‘Wake up!’ verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Wake up!’. Het boek gaat over het verbreken van de dagelijkse sleur en meer plezier in je leven brengen. Wij zijn benieuwd wat jij graag in jouw leven zou willen veranderen! Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

wake up


expeditie toi mokoExpeditie Toi Moko
Thoms vader is archeoloog en antropoloog en wordt vanwege zijn expertise veel gevraagd door musea om te helpen bij projecten en tentoonstellingen. Op een avond als Thom alleen thuis is, wordt er een pakket voor zijn vader bezorgd. Het pakketje van het Museum Volkenkunde blijkt een toi moko te bevatten, een oud getatoeëerd Maori-hoofd. Zijn vader moet de toi moko terugbezorgen aan de Maori-stam aan wie deze toebehoort en Thom en Lin mogen mee op reis. Dat is het begin van een spannend avontuur in Nieuw-Zeeland, want al snel blijken er mensen op de toi moko te loeren en bovendien lijkt deze nog steeds magische krachten te bezitten.

9789000352920 | Fedor de Beer | Uitgeverij Unieboek

We gaan drie exemplaren van ‘Expeditie Toi Moko’ verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Toi Moko’. Het boek gaat onder andere over de magische krachten van de toi moko. Magie kan in veel dingen verborgen zitten. Bij mij is het bijvoorbeeld in chocolade. Chocolade geeft mij altijd een glimlach rond mijn lippen. Wij zijn benieuwd waarin voor jou magie zit?! Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

expeditie toi moko


Poochy & Yoshi's Woolly WorldPoochy & Yoshi’s Woolly World & amiibo voor de Nintendo 3DS
Poochy & Yoshi’s Woolly World is een platformgame die van je scherm knalt met heldere kleuren en haarscherpe stofweergaves, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Verken een wereld van textiel met Yoshi en zijn aaibare vriendje Poochy!
Gebruik de typische krachten van Yoshi om allerlei geheimen te ontrafelen en bonussen te verzamelen: gebruik Yoshi’s tong om muren uit elkaar te trekken, gooi bolletjes wol om nieuwe platforms te breien en vlieg met een fladdersprong naar moeilijk bereikbare stukken. Door krachtbadges of de wollen Poochy-amiibo (apart verkrijgbaar of als onderdeel van een softwarebundel) te gebruiken kun je Poochy te hulp roepen als je in de nesten zit! In Poochy & Yoshi’s Woolly World vind je ieder level uit Yoshi’s Woolly World voor de Wii U. Er zitten ook extra levels in speciaal voor Poochy. Laat Poochy op het juiste ogenblik springen om zo veel mogelijk kralen te verzamelen en het eind van het level te bereiken.
Je kunt amiibo op verschillende manieren gebruiken in Poochy & Yoshi’s Woolly World. Je kunt Poochy te hulp roepen wanneer je wilt, door de wollen Poochy-amiibo te gebruiken. Speel met dubbele Yoshi in de singleplayerstand, sla een Yoshi-patroon op de amiibo op, of speel Yoshi-patronen vrij die op andere bekende personages zijn gebaseerd!

Het spel ligt vanaf 3 februari in de winkel!

We gaan dit prachtige spel en één amiibo verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Yoshi’. Vertel ons waarom jij dit spel verdient om te winnen! Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 februari 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Poochy & Yoshi's Woolly World


Het puberende meisjesbrein ontrafeld3x Het puberende meisjesbrein ontrafeld
Goed nieuws voor iedereen die zijn puberdochter wil leren doorgronden en haar wil opvoeden tot een gelukkige volwassene. In Het puberende meisjesbrein ontrafeld geeft Lisa Damour tips voor het opvoeden van je puberende tiener. Damour is een klinisch psycholoog en werkt elke dag met meisjes. Ze weet precies met welke uitdagingen puberende meisjes te maken krijgen en hoe ouders hun dochters daar het beste bij kunnen helpen. Zo leert Damour je wat het verschil is tussen normaal tienergedrag en gedrag dat daadwerkelijk zorgwekkend is.
Het boek is ingedeeld in zeven stappen die alle puberende meisjes doorlopen. Zo komt onder andere het afscheid nemen van de kindertijd en het omgaan met volwassen autoriteit aan bod. Door inzicht te geven in de problemen van tienermeisjes geeft Damour ouders de mogelijkheid hun dochters op een optimale manier te ondersteunen.

9789000352593 | Lisa Damour | Uitgeverij Spectrum | 19,99

We gaan drie exemplaren verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Puberbrein’. Om kans te maken op één van deze exemplaren horen we graag wat je vindt van onze – onlangs startende – vloggende Rob, zelf (stief)vader van een puber! Bekijk de vlogs en laat ons weten wat je er van vindt! Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 26 februari 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Het puberende meisjesbrein ontrafeld


mijn babyshower3x Mijn babyshower invulboek
Mijn Babyshower is het allerleukste verrassingsfeestje voor de aanstaande moeder en de baby in haar buik. Met veel ruimte voor foto’s en boordevol leuke vragen maak je er samen met je vriendinnen een prachtig boek van!
Een prachtig invulboek waarmee je veel plezier kun beleven aan het invullen en uiteindelijk een prachtig herinnering wordt, voor later. Met veel ruimte voor foto’s en tekst!
Misschien leuk te weten: Pauline Oud is op de Negenmaandenbeurs bij stand 08.519!

9789461448712 | Imagebooks Factory Bv | Pauline Oud | 14,95 euro

We gaan drie boeken ‘Mijn babyshower invulboek’ verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Babyshower’. Vertel ons hoe jij je omgeving hebt verteld/wil vertellen dat je zwanger bent! Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 februari 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

mijn babyshower


Powerpuff GirlsDrie verrassingspakketten van De Powerpuff Girls!
De nieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls gaan op 23 januari om 15:45 uur in première op Cartoon Network. De stad Townsville is dan misschien een mooie, bruisende metropool, maar laat je niet misleiden! Superschurken zijn onderweg. Slechts drie meiden kunnen de slechteriken op afstand houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, drie superkrachtige meiden, bekend bij hun fans (en superschurken wereldwijd) als de Powerpuff Girls. Het is niet makkelijk om school, huiswerk, slapen en een niet aflatende stroom aan vijanden met elkaar te combineren, maar De Powerpuff Girls gaan een uitdaging niet uit de weg. Gewapend met supercoole superkrachten en geweldig teamwork laten ze zien wat het werkelijk betekent om ‘te vechten als een meisje’.

Lees meer over De Powerstuff Girls!

We gaan drie verrassingspakketten verloten, met daarin: een tas, bril en kaart!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Powerpuff Girls’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 19 februari 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Powerpuff Girls


Into the forestVier vrijkaartjes voor Into the forest!
Vanaf 19 januari schitteren Ellen Page (‘Juno’, ‘Inception’) en Evan Rachel Wood (‘True Blood’, ‘Thirteen’) in de spannende film ‘Into the Forest’ van regisseur Patricia Rozema. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Jean Hegland en gaat over twee zussen die proberen te overleven na een reeks apocalyptische gebeurtenissen. De film won tijdens het Imagine Film Festival 2016 de ‘Black Tulip Award’. ‘Into the Forest’ wordt uitgebracht door Just Entertainment.

Nell (Ellen Page) heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva (Evan Rachel Wood) is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee met hun vader in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit.

Lees meer over Into the forest!

We gaan vier vrijkaarten verloten van ‘Into the forest’ voor een gezellige en spannende avond in de bioscoop!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Into the forest’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 februari 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.


het fotoalbum3x voucher voor een Fotoalbum
Een fotoboek is sneller gevuld dan je denkt. Het is dus belangrijk om de écht speciale momenten te onderscheiden van de ‘gewoon mooie’ momenten. Denk hierbij aan de verjaardag van je kinderen, de eerste stapjes en woordjes, maar ook het eerste echte ‘meesterwerk’ dat mee naar huis genomen wordt. Allemaal noemenswaardige momenten die een ereplekje verdienen in het fotoboek.

Het maken van een fotojaarboek is, zoals de naam al doet vermoeden, een jaarlijkse activiteiten. En zoals bij elke activiteit, baart oefening kunst. Probeer dus elke bijzondere gebeurtenis, zoals hierboven beschreven, te noteren in de agenda.

Op de website www.hetfotoalbum.nl kun je zo’n prachtig fotoalbum zelf samenstellen.

Lees onze reportage’Luidt het jaar goed in met een fotojaarboek’

We gaan drie vouchersverloten om te gebruiken op www.hetfotoalbum.nl!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Het fotoalbum’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 16 februari 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Het fotoalbum