Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.
Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!


babywatcher1x 2 weken lang de Babywatcher
Zorgeloos genieten en zien wat je voelt! Met de Babywatcher beleef je extra plezier tijdens de zwangerschap. Dit innovatieve echoapparaat maakt het mogelijk om zelf thuis veilig en verantwoord een echo te maken, zonder medische intenties. Een bijzondere beleving om de zwangerschap samen met je partner, familie of vrienden op een unieke manier te ervaren. De Babywatcher is vanaf nu eenvoudig online via Kruidvat te huren om en zelf de eerste momenten van je kindje vast te leggen.

De Babywatcher maakt het mogelijk om zelf tussen week veertien en vierendertig van de zwangerschap thuis een echo te maken. 100% veilig en heel eenvoudig. Naast het voelen kun je het kindje ook zien, waar, wanneer en met wie je wilt. De techniek van het maken van een basis-echo heb je in no-time onder de knie en de zelfgemaakte echo’s sla je gemakkelijk op de computer op. Zo kun je zorgeloos genieten en zien wat je voelt!

Verkrijgbaarheid & prijs

De Babywatcher is nu exclusief te huur via Kruidvat voor een week voor 59,99 euro, inclusief 30 pretecho’s en 2 tubes scangel. Langer huren is ook mogelijk.
Koop de Babywatcher-voucher op Kruidvat.nl, bestel het echoapparaat voor de gewenste datum en laat gratis thuis bezorgen. Na een week lever je de Babywatcher weer in bij een DHL punt.

We gaan een Babywatcher-voucher verloten! Deze voucher geeft toegang tot 2 weken huur van de Babywatcher

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Babywtcher’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 juni 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

babywatcher


zoocchini1x Zwemsetje maat M van Zoocchini
De meeste kinderen zijn dol op een dagje naar het strand of het zwembad. En ook als je kindje nog niet zindelijk is, wil je dan lekker samen in het water spelen, zonder zorgen om ongelukjes. De vrolijke zwemsetjes van Zoocchini zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook nog eens heel handig én voorzien van UV factor 50+. Elk setje bestaat uit een herbruikbare zwemluier met een bijbehorend zonnehoedje en is uitgevoerd in vrolijke dierenthema’s. Kortom, een musthave die niet mag ontbreken in de zomercollectie van jouw kindje!

De wasbare zwemluiers van Zoocchini zijn makkelijk mee te nemen en ideaal voor op vakantie, een dagje strand of een bezoek aan het zwembad. Dankzij de goed bij de beentjes aansluitende elastiekjes en het netje aan de binnenkant komen eventuele ongelukjes niet in het water terecht. En omdat het broekje in de taille kan worden aangepast, sluit deze altijd mooi aan bij het lijfje van je baby.

Zomerse zwempret met Zoocchini

We gaan 1 zwemsetje maat M (6-12 maanden/7-10 kg) verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Zoocchini’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 11 juni 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

zoocchini


DC Super Hero Girls: Intergalactic Games3x DVD DC Super Hero Girls: Intergalactic Games
Warner Bros. Home Entertainment brengt op 14 juni DC Super Hero Girls: Intergalactic Games uit op DVD. Maar liefst acht op de tien meisjes wil een superheld zijn, dus welke superheld is jouw favoriet? Gelukkig hoef je bij deze film niet te kiezen, want Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Bumblebee, Poison Ivy, Katana, en Harley Quinn zijn er allemaal weer bij!

De DVD komt is vanaf 14 juni te koop!

Synopsis

“Intro to the Epics” is een van de favoriete vakken van Wonder Woman op DC Super Hero High. Maar ze krijgt het moeilijk op school, want zelfs deze uitslover vindt het lastig de taken die ze krijgt als superheld te combineren met haar vakken. Je weet wat ze zeggen: ervaring is de beste leermeester. Dus als Wonder Woman, Batgirl, Supergirl, Bumblebee, Poison Ivy, Katana en Harley Quinn vechten tegen de heks Cyclops en een meermin leren ze vast en zeker iets bij… als ze het overleven!

We gaan drie DVD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘DC Super Hero Girls’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 3 juni 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

DC Super Hero Girls: Intergalactic Games


into the forest3x DVD Into the forest
Vanaf 16 mei kun je de spannende film ‘Into the Forest’ met Ellen Page (‘Juno’, ‘Inception’) en Evan Rachel Wood (‘True Blood’, ‘Westworld’) op DVD en VOD zien. De film, geregisseerd door de Nederlandse Patricia Rozema, is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Jean Hegland en gaat over twee zussen die proberen te overleven na een reeks apocalyptische gebeurtenissen. De film won tijdens het Imagine Film Festival 2016 de ‘Black Tulip Award’.

Synopsis

Nell (Ellen Page) heeft de middelbare school bijna afgerond en wil dolgraag gaan studeren. Haar oudere zus Eva (Evan Rachel Wood) is een hartstochtelijk danseres. Samen wonen de twee met hun vader in een onherbergzaam deel van Canada, ver van de bewoonde wereld. Op een dag valt plotseling de stroom uit. In de periode die volgt, horen de zussen via de radio de meest angstaanjagende berichten: technologie die niet meer werkt, terroristen en ziektes die vrij spel hebben en gruwelijke geweldsexplosies die overal plaatsvinden. En dan houdt ook de radio ermee op. De stilte is bijna letterlijk dodelijk. Nell en Eva worden geconfronteerd met een nieuwe werkelijkheid waarin niets meer zeker is. Door slim te improviseren proberen ze hun leven zo normaal mogelijk te houden. Maar naarmate de dagen, weken en maanden vorderen, blijkt dat steeds moeilijker. De band tussen de zussen wordt zwaar op de proef gesteld. Toch zullen ze moeten samenwerken om te overleven…

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Into the forest’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 3 juni 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Trekz Titanium - Een veilige koptelefoon op de fietsTrekz Titanium mini – Een veilige koptelefoon in het verkeer
Onlangs hebben we een review geschreven over deze fantastische koptelefoon.
Speciaal voor mensen met een iets kleiner hoofd, waar de beugel nu perfect past! Met een basis frame van titanium is deze koptelefoon erg sterk en zeer buigzaam. Veilig naar muziek kunnen luisteren zonder dat dit resulteert in gevaarlijke situaties? Dan zijn de Aftershokz headphones ideaal. De Trekz Titanium is het model dat draadloos is en door middel van bluetooth communiceert, zowel audio als telefonie. Je gehoorgang blijft vrij, zodat je de wereld om je heen blijft horen. Ben je binnenshuis of op eigen terrein en wil je je eens afsluiten voor de buitenwereld? Geen probleem er worden schuim oordopjes meegeleverd.

Wij waren erg enthousiast over deze koptelefoon! Heb je onze review gemist? Dan kun je hier onze mening alsnog lezen. Wil je meer weten van de Trekz Titanium mini? Bezoek dan hun Facebook.

We gaan één exemplaar verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Trekz’. Laat ons weten waarom jij deze koptelefoon graag zou willen winnen. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 25 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Trekz Titanium - Een veilige koptelefoon op de fiets


jumbo kaartenCrazy Candy, Farm Alarm en Catch Match van Jumbo
Koninklijke Jumbo presenteert drie knotsgekke familiekaartspellen die je observatievermogen, geheugen en reactievermogen op de proef stellen. Elk spel bevat een komisch knijpfiguurtje dat een leuke twist geeft aan het spel. In Crazy Candy zoek je de kleurenmatch met één van de zuurtjes en grijp je de kameleon als je deze hebt gevonden.

Productbespreking Crazy Candy

Bij Farm Alarm! doe je het geluid van boerderijdieren na en laat je de bijgevoegde muis piepen als iemand een fout maakt. Met Catch Match draai je kaarten die je zo snel mogelijk met elkaar moet matchen. Degene die als eerste in de bijgeleverde hilarische figuurtje knijpt en de juiste match noemt, krijgt de kaarten. Blijf goed opletten, wees snel en win met deze drie grappige familiekaartspellen.

Crazy CandyCrazy Candy – Vanaf 5 jaar, 2 – 6 spelers
O nee! De snoeppot is omgevallen en het Crazy Candy monster ligt op de loer. Draai de kaarten en vind als eerste een kleurenmatch met één van de zuurtjes. Als er geen match is, gaan de kaarten naar het Crazy Candy monster. Wie wordt de snelste snoeper?
 

Farm Alarm!Farm Alarm! – Vanaf 6 jaar, 2 – 6 spelers
In deze leuke variant op Memo moet je goed onthouden welke boerderijdieren er onderop de kaarten staan en hun geluiden nadoen. Kraai als een haan, hinnik als een paard en blaf als een hond. Wie als eerste in de muis knijpt als iemand een fout maakt, wint de kaarten.
 

Catch MatchCatch Match – Vanaf 6 jaar, 2 – 6 spelers
Ga de strijd aan met je tegenspelers in dit kleurrijke en razendsnelle kaartspel. Draai een kaart, vind de match in kleur, vorm of aantal en grijp de kameleon! Je wint de kaarten als je de snelste bent. Blijf wel goed opletten, want er zijn meerdere mogelijkheden.
 

De kaartspellen met grappig knijpfiguurtje zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en voor 2 – 6 spelers.

We gaan van elk spel één exemplaar verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Jumbo’. Geef aan waar je voorkeur naar uit gaat: Crazy Candy, Farm Alarm of Catch Match. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.


Geronimo Stilton - Op zoek naar de oersoep2x Geronimo Stilton – Op zoek naar de oersoep
Potjandino! Wij sterven haast uit van geluk! Dit is het leukste speurboek aller oertijden! Het is een nieuw, keigaaf oerknagersavontuur, waarin onze vrienden op zoek gaan naar het recept van de oerste soep der oersoepen. Maar dat doen ze niet alleen, jij helpt ze door zelf te bepalen hoe het verhaal gaat lopen!
Aan het einde van elk hoofdstukje heb je twee keuzes, gaan ze links of rechts? Gaan ze terug of door? Gaan ze eten of slapen?
Door de keileuke puzzels en te gekke raadsels op te lossen die erbij staan, word je een beetje op weg geholpen! Een oerknagersverhaal waarvan jij de afloop bepaalt, wie wil dat nu niet?
In ‘Op zoek naar de oersoep’ speel je zelf mee! Hoe leuk is dat. Je gaat terug naar de oertijd en gaat op zoek naar het recept van de oersoep. Geronimo neemt je mee naar deze zoektocht en je beslist samen welke weg je neemt om het recept uiteindelijk te vinden.

Boekbespreking – Geronimo Stilton – Op zoek naar de oersoep

We gaan twee boeken ‘Op zoek naar de oersoep’ verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Oersoep’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Op zoek naar de oersoep


Project Mc22x Project Mc2 Make-up set & Nagel design kit
Project Mc²™ is de stijlvolle speelgoedlijn van MGA Entertainment die jonge meiden aanspreekt met een ‘geek chic’ benadering. Project Mc2™ is een vriendinnengroep bestaande uit superslimme, coole meiden.
Adrienne Atoms, één van de vier Project Mc²™ meiden, heeft een missie. Met haar cosmetisch-scheikundige skills wil ze de perfecte look creëren om de wereld te redden. Ze introduceert twee nieuwe Project Mc²™-kits waarmee experimenten met gewone huis-tuin-en-keuken ingrediënten uitgevoerd kunnen worden. Wetenschappelijk briljant!

Project Mc2™ Make-upset met kleurkrijt

Gebruik de favoriete krijtkleuren van de Project Mc²™-meiden om je eigen make-up tinten mee samen te stellen! Combineer ze met veelvoorkomende ingrediënten als kokosolie (niet inbegrepen) en maak je eigen make-up!

Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit

Maak nagelontwerpen die met de wetenschappelijk methode, hydrografische druk, op de nagels wordt gezet. Creëer verbazingwekkende marmerpatronen in de beker met water en breng het daarna over op je nagels door ze er in te dopen. Test je designs op de inbegrepen plaknagels of rechtstreeks op je eigen nagels.

Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™

We gaan twee bezoekers blij maken met beiden sets van Project Mc2!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Project Mc2’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 19 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Project Mc2


LEGOLAND Discovery Centre 4 vrijkaartjes LEGOLAND Discovery Centre
Schat zoeken op een pirateneiland, dwalen door de gangen van een ridderkasteel of op avontuur in de DUPLO-jungle: het kan allemaal in LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen. Vanaf april 2017 zijn deze nieuwe attracties toegankelijk voor het publiek. In het naastgelegen SEA LIFE Oberhausen kunnen bezoekers op schildpaddenavontuur.

Het overdekte LEGOLAND Discovery Centre opende begin april 2017 de deuren van enkele nieuwe speelhoeken, waaronder een pirateneiland met piratenschip, een DUPLO®-jungle en een ridderkasteel. Door de interactieve elementen valt hier van alles te ontdekken. Natuurlijk kunnen zowel jonge als oude LEGO®-fans ook zelf met LEGO aan de slag, bijvoorbeeld door het bouwen van een pirateneiland. Wat oudere kinderen kunnen schepen laten zinken in een moderne variant van Zeeslag. En voor de jongste bezoekers ligt er een speurtocht in de gloednieuwe DUPLO-jungle in het verschiet. Hier leven verschillende wilde dieren, zoals olifanten, apen en tijgers. In het LEGOLAND Discovery Centre, 364 dagen per jaar geopend, kunnen zowel ouders als kinderen zich urenlang vermaken.

Op avontuur met de schildpad

Vanaf het LEGOLAND Discovery Centre zijn bezoekers te voet binnen een paar minuutjes in het naastgelegen SEA LIFE. Dit grootste aquarium van Duitsland betrekt de bezoekers bij de leefwereld van één van de oudste dieren op onze aarde, de schildpad. Net als de dinosaurus is de schildpad meer dan 220 miljoen jaar oud. In SEA LIFE Oberhausen kunnen bezoekers op ‘schildpaddenavontuur’ door zich samen met de schildpadden onder te dompelen. Via een quiz komen bezoekers meer te weten over de geschiedenis en leefwijze van dit oeroude dier.

Legoland Discovery Centre en Sea Life Oberhausen openen nieuwe attracties

We gaan maar 4 vrijkaartjes verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Legoland’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

LEGOLAND Discovery Centre