Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!


De leukste Kids Hits zomer 20175x CD De leukste Kids Hits zomer 2017
Met trots presenteert Cloud 9 Kids de 2CD De Leukste Kids Zomerhits 2017. Uiteraard zoals altijd een 2 CD met de 40 Leukste Hits en natuurlijk ontbreken de belangrijkste hits van dit moment niet.

Gezien het grote succes van deze CD komen we dit jaar net zoals vorig jaar met een extra zomereditie uit. Een CD die absoluut dus niet mag ontbreken in de slaapkamer van elk kind!

Op deze CD staan o.a. tracks van; Kinderen Voor Kinderen, Sarah & Julia, Vajen & Rein, Maan, Mylene & Rosanne en vele anderen!

CD bespreking ‘De leukste Kids Hits zomer 2017

We gaan vijf CD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Kids Hits’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot uiterlijk 23 juli 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de vijf winnaars trekken.

De leukste Kids Hits zomer 2017


lumies6x boekje van de Lumies
Ken jij de Lux en Loulou uit Lumieland al? Lux en Loulou zijn broer en zus en wonen in Lumieland. Je kunt ze bekijken op www.lumieland.nl. Van De Lumies worden uitgegeven door Lucky Mukky, een nieuwe uitgever op de markt van kinderboeken. Inmiddels zijn er al drie boekjes verschenen:

De lumies worden grote broer en zus
De Lumies worden grote broer en zus: de leukste manier om een kind voor te bereiden op een broertje of zusje.

De Lumies op het potje
De Lumies op het potje: de leukste manier om een kind op het potje te krijgen, in drie speelse stappen.

De Lumies zoeken een speen
De Lumies zoeken een speen: de leukste manier om een kind de speen af te leren, in drie speelse stappen.

We gaan van ieder boekje twee exemplaren verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Lumies’. Laat ons weten welk boekje jij het liefste wilt winnen. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot uiterlijk 21 juli 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de zes winnaars trekken.

De lumies


dooky3x Dooky cover
De zon straalt ons weer tegemoet. Dat is aan de ene kant natuurlijk hartstikke lekker, maar aan de andere kant moeten we onze kleintjes goed beschermen tegen deze stralen. Ook als we gewoon even naar de winkel lopen voor een snelle boodschap en je baby heerlijk in de wandelwagen ligt te slapen.
Dooky heeft handige covers in haar assortiment die goed van pas komen tegen de zon. De covers van Dooky zijn gemaakt van ademend katoen. Hierdoor is er genoeg ventilatie en kunnen de baby’s niet verbranden. De cover beschermt tegen UVA en UVB stralen.
De Dooky cover beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen geluid, licht, wind en sneeuw. Het is een multifunctionele cover van hoge kwaliteit.

We gaan drie Dooky covers verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dooky’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot uiterlijk 20 juli 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

dooky


Reflux 3x Reflux van Stephanie Lampe
Is je baby onrustig? Spuugt of slikt hij vaak? Zijn de slaapjes kort en ben je de hele dag (en nacht) in de weer? Is je baby gewoon niet blij? Dan kan je kleintje last hebben van reflux. Of iets anders.
Reflux is zuur. Letterlijk en figuurlijk. Je baby heeft pijn, het zet je wereld op zijn kop. De onrust komt nooit alleen. Is het reflux? Zijn het krampjes? Is er een allergie, is je baby overprikkeld? Zijn er wervel- of kno-problemen? En is dat een oorzaak of een gevolg? Reflux is goed te behandelen, maar je baby wordt pas rustig als alle plaaggeesten zijn verdwenen. Hoe je dat doet? Met het stappenplan in dit boek. Het helpt je zelf in charge te zijn, gerichter en sneller hulp én een diagnose te krijgen en met de juiste oplossingen aan de slag te gaan. En daarna? Met de voedingsadviezen, het slaaprecept en de troostmethoden in dit boek maak je je baby weer blij en stuiter je zelf weer terug dankzij de herkenning en de ‘overlevingstips’.

Onruststokers – Wat als je baby onrustig is?

9789490023065 | Droomparade | 24,95 euro

We gaan drie exemplaren van ‘Reflux’ verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Refux’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot uiterlijk 19 juli 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

reflux


+- 40 weken zwanger dagboek 3x ± 40 weken zwanger dagboek
De plusminus veertig weken dat je zwanger bent zijn een rollercoaster. Dat er een heleboel gebeurt in die weken zal elke zwangere vrouw beamen: moeheid, misselijkheid, vreetbuien, en een overweldigende hoeveelheid emoties die onmogelijk te controleren is. Je buik gaat groeien, je nachten zijn niet meer hetzelfde en de lijst met tips van vrienden met kinderen wordt langer en langer.
Het ± 40 weken zwanger dagboek helpt je ervoor te zorgen dat je niets vergeet van deze bijzondere periode. Door middel van gerichte, en bovenal eerlijke (en daardoor soms bijzonder grappige) vragen en heel veel ruimte om zelf je verhaal te schrijven en elk detail vast te leggen. Om te bewaren en later terug te lezen. Van de eerste reacties op het nieuws van jouw zwangerschap, tot het eerste moment dat je je baby ziet.

9789000357628 | Spectrum | 12,99 euro

We gaan drie exemplaren ‘± 40 weken zwanger dagboek’ verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘zwangerdagboek’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot uiterlijk 7 juli 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.


daar ben je dan3x Babydagboek ‘Daar ben je dan!’
Natuurlijk is je nieuwe baby geweldig! Maar het is moeilijk om de tijd en energie te vinden om bij te houden hoe geweldig precies. Daar ben je dan! helpt je om tussen de voedingen, doorwaakte nachten en hormonen in ervoor te zorgen dat je niets vergeet van deze bijzondere periode. Door middel van gerichte, en bovenal eerlijke (en daardoor soms bijzonder grappige) vragen en heel veel ruimte om zelf je verhaal te schrijven, leg je in dit dagboek de kleinste details én de grote mijlpalen vast. Want voor ieder fantastisch moment van je baby is er ook wel weer een minder glorieus moment. Juist die zijn vaak leuk om later terug te lezen. Daarnaast zijn er tabellen om voedingsschema’s bij te houden.

Zo wordt Daar ben je dan! een babydagboek om voor altijd te bewaren, dat bijna net zo bijzonder en uniek is als je baby zelf.

9789000356812 | Spectrum | 12,99 euro

We gaan drie exemplaren ‘Daar ben je dan!’ verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Babydagboek’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot uiterlijk 7 juli 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.


little tikesLittle Tikes Fountain Factory
Met het buitenspeelgoed van Little Tikes maak je van de tuin een ideale plek om te spelen na schooltijd en in de vakantie. Het buitenspeelgoed stimuleert opgroeiende kinderen te bewegen en lekker te ravotten. Zo wordt de tuin met Little Tikes makkelijk omgetoverd tot een plek vol nieuwe avonturen in een vertrouwde omgeving.

Little Tikes denkt ook aan het speelplezier op de warme zomerdagen, wanneer kinderen willen spetteren met water. De gloednieuwe Fountain Factory Watertafel is geweldig voor een verkoelend spel op een warme dag!

Wateractiviteitentafels stimuleren de zintuigen en het samen spelen. De watertafels van Little Tikes zijn voorzien van een handige afvoerstop die makkelijk schoon te maken is. Bouw, spetter en speel met de leukste watertafel die er is. De verwisselbare leidingen en kranen van de Fountain Factory zijn goed voor de ontwikkeling van motorieke vaardigheden, op een speelse en praktische manier.

Spetterplezier met de nieuwe watertafels van Little Tikes

We gaan de Fountain Factory van Little Tikes verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Watertafels’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 juni 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.


 Transformers: The Last Knight 3 pakketten – Transformers: The Last Knight
Gek op sciencefiction? Dan mag je de nieuwe film van Transformers natuurlijk niet missen! Vanaf 22 juni is de bioscoop, maar nu alvast een beetje voorpret met een leuke actie én de trailer!
Cade Yeager (Mark Wahlberg) wordt beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime wordt nog steeds vermist, hij is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. Die is echter een plan aan het smeden om de Aarde te vernietigen, en Optimus moet de Autobots aanvoeren in hun pogingen om Unicron te stoppen.

In de pakketten die we gaan verloten zit: 2 vrijkaartjes voor de film en een gave drinkbeker!

Transformers: The Last Knight is vanaf 22 juni in de bioscoop te zien

We gaan drie pakketten verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Transformers’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 30 juni 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.