Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Geronimo Stilton - Op zoek naar de oersoep2x Geronimo Stilton – Op zoek naar de oersoep
Potjandino! Wij sterven haast uit van geluk! Dit is het leukste speurboek aller oertijden! Het is een nieuw, keigaaf oerknagersavontuur, waarin onze vrienden op zoek gaan naar het recept van de oerste soep der oersoepen. Maar dat doen ze niet alleen, jij helpt ze door zelf te bepalen hoe het verhaal gaat lopen!
Aan het einde van elk hoofdstukje heb je twee keuzes, gaan ze links of rechts? Gaan ze terug of door? Gaan ze eten of slapen?
Door de keileuke puzzels en te gekke raadsels op te lossen die erbij staan, word je een beetje op weg geholpen! Een oerknagersverhaal waarvan jij de afloop bepaalt, wie wil dat nu niet?
In ‘Op zoek naar de oersoep’ speel je zelf mee! Hoe leuk is dat. Je gaat terug naar de oertijd en gaat op zoek naar het recept van de oersoep. Geronimo neemt je mee naar deze zoektocht en je beslist samen welke weg je neemt om het recept uiteindelijk te vinden.

Boekbespreking – Geronimo Stilton – Op zoek naar de oersoep

We gaan twee boeken ‘Op zoek naar de oersoep’ verloten!

Hoe doe je mee?

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Stuur een mail (vanaf het adres waarmee je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief) naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Oersoep’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Op zoek naar de oersoep


Project Mc22x Project Mc2 Make-up set & Nagel design kit
Project Mc²™ is de stijlvolle speelgoedlijn van MGA Entertainment die jonge meiden aanspreekt met een ‘geek chic’ benadering. Project Mc2™ is een vriendinnengroep bestaande uit superslimme, coole meiden.
Adrienne Atoms, één van de vier Project Mc²™ meiden, heeft een missie. Met haar cosmetisch-scheikundige skills wil ze de perfecte look creëren om de wereld te redden. Ze introduceert twee nieuwe Project Mc²™-kits waarmee experimenten met gewone huis-tuin-en-keuken ingrediënten uitgevoerd kunnen worden. Wetenschappelijk briljant!

Project Mc2™ Make-upset met kleurkrijt

Gebruik de favoriete krijtkleuren van de Project Mc²™-meiden om je eigen make-up tinten mee samen te stellen! Combineer ze met veelvoorkomende ingrediënten als kokosolie (niet inbegrepen) en maak je eigen make-up!

Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit

Maak nagelontwerpen die met de wetenschappelijk methode, hydrografische druk, op de nagels wordt gezet. Creëer verbazingwekkende marmerpatronen in de beker met water en breng het daarna over op je nagels door ze er in te dopen. Test je designs op de inbegrepen plaknagels of rechtstreeks op je eigen nagels.

Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™

We gaan twee bezoekers blij maken met beiden sets van Project Mc2!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Project Mc2’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 19 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Project Mc2


LEGOLAND Discovery Centre 4 vrijkaartjes LEGOLAND Discovery Centre
Schat zoeken op een pirateneiland, dwalen door de gangen van een ridderkasteel of op avontuur in de DUPLO-jungle: het kan allemaal in LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen. Vanaf april 2017 zijn deze nieuwe attracties toegankelijk voor het publiek. In het naastgelegen SEA LIFE Oberhausen kunnen bezoekers op schildpaddenavontuur.

Het overdekte LEGOLAND Discovery Centre opende begin april 2017 de deuren van enkele nieuwe speelhoeken, waaronder een pirateneiland met piratenschip, een DUPLO®-jungle en een ridderkasteel. Door de interactieve elementen valt hier van alles te ontdekken. Natuurlijk kunnen zowel jonge als oude LEGO®-fans ook zelf met LEGO aan de slag, bijvoorbeeld door het bouwen van een pirateneiland. Wat oudere kinderen kunnen schepen laten zinken in een moderne variant van Zeeslag. En voor de jongste bezoekers ligt er een speurtocht in de gloednieuwe DUPLO-jungle in het verschiet. Hier leven verschillende wilde dieren, zoals olifanten, apen en tijgers. In het LEGOLAND Discovery Centre, 364 dagen per jaar geopend, kunnen zowel ouders als kinderen zich urenlang vermaken.

Op avontuur met de schildpad

Vanaf het LEGOLAND Discovery Centre zijn bezoekers te voet binnen een paar minuutjes in het naastgelegen SEA LIFE. Dit grootste aquarium van Duitsland betrekt de bezoekers bij de leefwereld van één van de oudste dieren op onze aarde, de schildpad. Net als de dinosaurus is de schildpad meer dan 220 miljoen jaar oud. In SEA LIFE Oberhausen kunnen bezoekers op ‘schildpaddenavontuur’ door zich samen met de schildpadden onder te dompelen. Via een quiz komen bezoekers meer te weten over de geschiedenis en leefwijze van dit oeroude dier.

Legoland Discovery Centre en Sea Life Oberhausen openen nieuwe attracties

We gaan maar 4 vrijkaartjes verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Legoland’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

LEGOLAND Discovery Centre


Bibi & Tina5x Bibi & Tina deel 1 & 2
Vanaf 12 april 2017 draait de nieuwe film van Bibi & Tina – Jongens tegen de meiden, in de bioscoop. Deel 3 alweer! De paardenmeisjes zijn weer terug met een superspannend nieuw avontuur.

Bibi en Tina gaan samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen … De film wordt uitgebracht door Just4kids.

Om alvast in de juiste stemming te komen, gaan we de eerdere delen (1 & 2) op DVD aan jullie verloten!

We gaan maar liefst 5 setjes van Biba & Tina deel 1 & deel 2 verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bibi & Tina’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 10 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Bibi & Tina


num noms2x Num Noms pakketten
De schattige geurende minifiguurtjes zijn al een tijd een hit in speelgoedland. Dit voorjaar wordt de familie nog groter. MGA Entertainment brengt een nieuwe reeks Num Noms uit, met onder andere grote pluchen knuffelbeesten. De vertrouwde Num Noms breiden zich uit met een serie: lichtgevende Num Noms. Van deze reeks kan je er meer dan 85 verzamelen, waaronder special edition personages. In de pakketten die we gaan verloten zit:

1x Num Noms Surprise Jar

Num Noms in een pot zorgen ervoor dat elke pluchen figuur een verrassing is! Deze zachte, pluchen versies van je favoriete Num Noms-personages zijn zo zoet en knuffelig dat je ze vast allemaal wilt verzamelen. En de weckpot waarin ze worden verkocht, kun je gebruiken als spaarpot of om er je Num Noms-verzameling in bewaren!

2x Num Noms Light Lumeries

Num Noms Lights geven echt licht! De geurige, schattige Nums passen op de geurige Noms die oplichten in 2 kleuren! Stapel de Nums boven op de Noms om meer dan 300 zoet geurende combinaties te maken.

Lees meer over de Num Noms

We gaan twee Num Noms pakketten verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Num Noms’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 5 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

num noms


Voucher t.w.v. 200 euro vakantie EurcampVoucher t.w.v. 200 euro vakantie Eurcamp
Aangezien de zon zich weer laat zien, zitten wij hier met heel veel vakantiekriebels! Daarom gaan we deze maand een voucher verloten t.w.v. 200 euro, die je kunt besteden voor een vakantie met Eurocamp!
Eurocamp is specialist en marktleider in luxe campingvakanties op meer dan 168 bestemmingen in Europa. Eurocamp biedt een ruime keuze in standaard tot zeer luxe accommodaties: van stacaravan en (safari)tent tot boomhut of mountainlodge. Vrijheid en flexibiliteit staan voorop.
Ze kennen geen verplichte aankomstdagen of minimum verblijf en bestemmingen kunnen onbeperkt gecombineerd worden. Op alle Europese campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis.

We gaan een voucher verloten t.w.v. 200 euro!

Voorwaarden voucher

  • Te besteden aan een vakantie in 2017 naar één van onze Eurocamp bestemmingen
  • Geldig voor maximaal één verblijf van minimaal 3 nachten in een van de Eurocamp accommodaties, op basis van beschikbaarheid
  • De korting is geldig op de accommodatie types: Stacaravan Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en safaritent
  • Het aanbod is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten
  • Deze korting geldt niet op de volgende campings: Les Mouettes, L’Atlantique, Pra delle Torri, Marina di Venezia, Cambrils Park, Playa Montroig, Sylvamar, Duinrell, Garden Paradiso, Domaine du Colombier, Le Brasilia, Les Sablons, Aloha, Club Farret, Domaine de la Yole, Domaine de Massereau en alle Basic Selectie campings.
  • Extra’s zoals bedlinnen, strandlakens of een startpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken
  • Geldig voor nieuwe reserveringen

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Eurocamp’ en vertel ons naar welk land je graag op vakantie zou willen gaan. Vergeet je naam, telefoonnummer en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 3 mei 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Voucher t.w.v. 200 euro vakantie Eurcamp


Toet Toet Auto's - 2 in 1 Vrachtvliegtuig2x VTech Toet Toet Auto’s 2 in 1 Vrachtvliegtuig
Alle piloten opgelet, want het 2 in 1 Vrachtvliegtuig is geland! Plaats Vince Vliegtuig in de laadruimte of transformeer het vrachtvliegtuig in een lanceerbaan en laat hem van de helling rijden. De vele beweegbare onderdelen bevorderen de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en moedigen het spelen van rollenspellen aan. Verbind het 2 in 1 Vrachtvliegtuig met andere speelsets voor nog meer speelplezier! Inclusief Vince Vliegtuig.

We gaan twee Toet Toet Auto’s 2 in 1 vrachtvliegtuigen verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Toet Toet’ en laat ons weten waarom jij graag dit vliegtuig zou willen winnen. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 27 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Toet Toet Auto's - 2 in 1 Vrachtvliegtuig


LOL Surprise pop1x L.O.L. Surprise pop
MGA Entertainment lanceert hét verzamelspeelgoed van dit voorjaar: L.O.L. Surprise!, wat boordevol verrassingselementen zit en inspeelt op de unboxing trend. Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de verrassingsbol. Deze bol bestaat uit zeven lagen, met in iedere laag een nieuwe verrassing en hints naar het popje dat binnenin op jou zit te wachten.
Tijdens het uitpakken vind je geheime boodschappen, stickers, kleding en andere accessoires voor jouw babypopje. In totaal zijn er meer dan 45 verschillende popjes te verzamelen, ieder met een eigen stijl en persoonlijkheid.

Review: L.O.L. Surprise pop

We gaan één L.O.L. Surprise pop verloten!

Hoe doe je mee?

Rob heeft in zijn laatste Top of Flop één L.O.L. Surprise bol al uitgepakt en besproken. Hieronder vind je het filmpje, maar je kunt hem ook op ons Youtubekanaal bekijken. Bekijk het filmpje, like of deel het op Twitter of Facebook en stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘LOL surprise’. Laat ons in je mail weten of je het filmpje geliked of gedeeld hebt. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 27 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.


LEGO friends3x DVD LEGO friends – Seizoen 3
Home Entertainment brengt later dit jaar het derde seizoen van de fantasierijke serie LEGO Friends uit op DVD. Met het derde seizoen van LEGO Friends kun je meegaan op de avonturen van de vijf vriendinnen Mia, Emma, Stephanie, Andrea en Olivia in Heartlake City. Verzamel je eigen vriendinnen en mis niets van de gloednieuwe LEGO Friends volume 3.

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Samen beleven zij avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes. In dit gloednieuwe avontuur doen de vriendinnen mee aan een schoolwedstrijd om kans te maken om echte dolfijnen te gaan zien, maar niet alles loopt zoals gepland. De meisjes komen erachter dat sommige dolfijnen in gevaar zijn, dus combineren ze hun verschillende interesses en gezamenlijke creativiteit, maar lukt het hen om de dolfijnen te redden?

Review: DVD LEGO Friends – seizoen 3

We gaan drie DVD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘LEGO friends’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

LEGO friends


Home Office lamineermachine  van Leitz1x Home Office lamineermachine van Leitz
De eerste tekening of handafdruk van je kind, je diploma of dat heerlijke taartrecept van je oma. Papieren herinneringen die je graag zo lang mogelijk mooi houdt. Lamineren maakt ze niet alleen mooier, maar zorgt er ook voor dat ze niet verkleuren of beschadigen. Immers, ze zijn niet meer gevoelig voor water of vlekken en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt. De nieuwe Leitz iLAM Home Office lamineermachine plastificeert niet alleen supersnel, hij is ook zeer eenvoudig te bedienen. Bovendien is hij verkrijgbaar in vier mooie kleuren, dus er is er zeker eentje die past in je interieur.

De iLAM Home Office lamineermachine is al na een paar minuutjes opwarmingstijd gebruiksklaar en is geschikt voor lamineerhoezen variërend van 80 tot en met 125 micron. Zo kun je ‘m niet alleen gebruiken voor het plastificeren van bijvoorbeeld het schoolrooster, de bellijst of de weekplanning, maar ook voor foto’s, uitnodigingen en zelfs deurbordjes.

Adviesprijs

Leitz iLam Home Office A4 lamineermachine vanaf 69,95 euro.

We gaan één vrolijk gekleurde lamineermachine verloten!

Hoe doe je mee?

Wij zijn benieuwd wat jij allemaal zou willen lamineren! Stuur je antwoord in een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Lamineermachine Leitz’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 21 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Home Office lamineermachine  van Leitz


Alpine Hearing Protection lanceert must have gehoorbeschermers voor baby's en peuters3x Alpine Hearing Protection lanceert must have gehoorbeschermers voor baby’s en peuters
Alpine Hearing Protection maakt al jaren gehoorbescherming voor onder meer muzikanten, reizigers en kinderen en biedt nu ook gehoorbescherming voor de allerkleinsten. Het gehoor van baby’s en peuters is in de eerste paar jaren volop in ontwikkeling en daarnaast ook kwetsbaar. Belangrijk dus om dit orgaan, dat nog een heel leven mee moet, goed te beschermen. Zonder erbij stil te staan, stellen ouders hun kinderen (te) vaak bloot aan harde geluiden. Al op jonge leeftijd kan dit blijvende gehoorbeschadiging veroorzaken. Om dit te voorkomen lanceert het Nederlandse merk Alpine Hearing Protection vanaf maart de Alpine Muffy Baby. Een oorkap, speciaal ontwikkeld voor baby’s en peuters. De Alpine Muffy Baby voorkomt niet alleen gehoorschade, maar geeft ook rust. Zo kunnen ouders hun baby met een gerust hart meenemen naar een druk evenement als Koningsdag. En kan de baby lekker rustig en ongestoord slapen. Ook ideaal voor baby’s en peuters die snel overprikkeld zijn.

Lees meer: Alpine lanceert gehoorbeschermers voor baby’s en peuters

We gaan drie gehoorbeschermers voor de allerkleinsten verloten!

Hoe doe je mee?

Beantwoord de volgende vraag: Hoe blijven de gehoorbeschermers op hun plek? Op deze pagina kun je het juiste antwoord vinden.
Stuur je mail met het juiste antwoord naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Alpine gehoorbeschermers’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Alpine Hearing Protection lanceert must have gehoorbeschermers voor baby's en peuters


Mario Sports Superstars voor Nintendo 3DS 2x pakje amiibo-kaarten Mario Sports Superstars
Onlangs heeft Mario Sports Superstars voor Nintendo 3DS gelanceerd! In dit spel speel je met Mario en zijn vrienden in vijf sporten: voetbal, tennis, golf, honkbal en paardrijden.

De Mario Sports Superstars-serie van 90 amiibo-kaarten (vijf voor elk personage) laat spelers beschikken over sterkere versies van elk personage in elke sport. Met behulp van een Mario Sports Superstars amiibo-kaart kunnen spelers de sterversie van het betreffende personage krijgen in de afgebeelde sport. Een sterspeler heeft betere eigenschappen dan de ‘gewone’ versie, waardoor dat personage een voordeel heeft in de betreffende sport. Door één tot drie amiibo-kaarten te gebruiken, kunnen spelers ook deelnemen aan de Weg der supersterren. Door deze stand te voltooien, krijgen personages de supersterstatus, waardoor ze nog sterker worden.

We gaan twee pakjes kaarten verloten!

Hoe doe je mee?

Beantwoord de volgende vraag: Van welke vijf personages zijn er amiibo-kaarten te verkrijgen? Stuur je mail met het juiste antwoord naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Nintendo amiibo kaarten’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Mario Sports Superstars voor Nintendo 3DS