Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen.

Opmerking van de redactie

Wij ontvangen zeer regelmatig inzendingen die niet volledig zijn ingevuld. Wij wijzen erop dat het geen enkele zin heeft om onvolledig op onze acties te reageren, aangezien wij alleen de winnaars trekken uit de inzendingen die volledig en juist zijn.

Bij iedere actie staat specifiek vermeld aan welke voorwaarden je moet voldoen om mee te kunnen doen. Dit kan per actie verschillen. Soms is het een eenvoudige mail&win-actie, soms stellen we een vraag. Dus als je serieus kans wilt maken op één van onze prijzen, lees dan goed bij de actie wat je moet doen om serieus kans te maken.

Wij wensen iedereen heel veel succes!


Kidizoom Flix1x Roze Kidizoom Flix
Een paar extra ogen in je achterhoofd zijn verdraaid handig, helaas worden ze niet met de geboorte bijgeleverd. VTech maakt dat missertje in ons DNA goed in de allernieuwste gadget voor 5 tot 12-jarigen, de Kidizoom Flix. Het zou zomaar eens Speelgoed van het Jaar 2017 in Nederland kunnen worden, de nominatie daarvoor is al in the pocket!

Robotvriendje

Kidizoom Flix is een robotvriendje, een stevig karakter dat met kinderen meereist of thuisblijft en het fort bewaakt. De slimme robot maakt foto’s en filmpjes, maar herbergt tevens een schat aan spelletjes. Wanneer hij wordt aangezet verschijnt er een oog, waarmee alle bewegingen nauwgezet worden gevolgd. Kidizoom Flix knipoogt en reageert op wat de eigenaar doet of laat. Het kekke cameraatje vertoont zich het liefst custom made, qua uiterlijk en skills. Door spelletjes op basis van augmented reality te spelen, scoort hij punten waarmee hij uiteindelijk steeds persoonlijker gemaakt kan worden. Als dat geen (h)echte vriendschap oplevert?

Draaibare camera

De Kidizoom Flix bestaat uit een draaibare camera en flexibele poten. Lekker stevig, lenig en robuust, zodat hij zelfs op een rugzak geklikt kan worden en 360 graden meedraait.

Wist je trouwens al dat de Kidizoom Flix is genomineerd voor Speelgoed van het jaar? Als je op de Kidizoom Flix wilt stemmen, kun je hier je stem uitbrengen!

Wat verloten we?

Wij gaan één roze Kidizoom Flix van Vtech Electronics verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Kidizoom Flix’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Kidizoom Flix


leitz3x Startset Leitz opruimboxen
Iedereen heeft wel rondslingerende spullen waarvoor je eigenlijk geen goede oplossing hebt. Je wilt ze graag netjes opbergen, maar wel zo dat je ze snel en makkelijk weer bij de hand hebt. En dan ook liefst op een manier die past in jouw inrichting. Daarom introduceert Leitz MyBox® het nieuwe opbergen: designboxen waarin je alles in een handomdraai opruimt en die wél mooi passen in je interieur. De Leitz MyBox® is afsluitbaar en de boxen zijn handig te stapelen. Bovendien kun je de binnenzijde indelen in verschillende vakken en lagen. Kortom, de opbergoplossing die gezien mag worden in elke huiskamer, slaapkamer, badkamer, keuken of studeerkamer.

Hoogwaardig kunststof

De MyBox® is gemaakt van hoogwaardig (BPA-vrij) kunststof, dus duurzaam, waterafstotend en makkelijk schoon te houden. Van koekjesversierset, sokken, tijdschriften, schoenpoets en batterijen tot verjaardagslingers en knutselspullen van de kinderen. Weg met die lelijke transparante opbergkisten en kartonnen dozen; met de Leitz MyBox® berg je alles niet alleen handig en overzichtelijk op, maar ook nog op een manier die past bij jouw stijl en inrichting.

Wat verloten we?

Wij gaan drie startsets verloten, met daarin: een grote box, een kleine box en twee trays.

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Leitz’. Laat ons jouw favoriete kleur weten. Je kunt kiezen uit de kleuren: groen, blauw, roze of grijs en vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 18 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

leitz


Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden 3x DVD Bibi & Tina 3: Jongens tegen de Meiden
De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een nieuw avontuur. Na een succesvolle première, bij de manege van Anky van Grunsven, komt nu op 12 september de DVD uit. De film is tevens op VOD beschikbaar. De beste vriendinnen Bibi en Tina beleven samen met hun paarden Amadeus en Sabrina super spannende avonturen. Ze lossen mysteries op, helpen andere mensen en dieren in nood en strijden tegen onrecht. De sterke vriendschap, de passie voor paarden en liefde voor dieren zijn veel voorkomende thema’s. De Nederlandse stemmen worden verzorgd door de succesvolle meidengroep Sarah & Julia, bekend van het Junior Songfestival.

Synopsis

Bibi en Tina gaan samen met een groep studenten en hun lievelingspaarden op zomerkamp. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen…

Wat verloten we?

Wij gaan drie DVD’s verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Bibi en Tina’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 13 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Mario en Rabbids - Kingdom Battle3x Verrassingspakket Mario en Rabbids – Kingdom battle
Onlangs bespraken we het nieuwe spel al van Ubisoft ‘Mario en Rabbids – Kingdom battle’ voor de Nintendo Switch.
Mario en Rabbids – Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachtse ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddestoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze vortex. Hiervoor moeten Mario, Luigi, Princess Peach, Yoshi en de Rabbids als een team samenwerken en uit hun verschillen, kracht putten.
Zoals je in onze review terug kunt lezen, een hartstikke leuk spel!

Wij gaan een uniek verrassingspakket verloten! Met daarin: een shirt (maat S of maat M), een masker van Rabbid Mario en een dubbelzijdige poster. Om het nog beter te maken, bevat het ook een figurine van Rabbid Yoshi! Hoe gaaf is dat!

Wat verloten we?

Wij gaan drie Mario en Rabbids verrassingspakketten verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mario en Rabbids’. Laat even weten welke maat shirt je wilt ontvangen, S of M. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 12 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Mother3x Verrassingspakketten Mother
De relatie van een koppel (Jennifer Lawrence en Javier Bardem) wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord. mother! is een psychologische thriller over liefde, toewijding en opoffering.

Geregisseerd door Darren Aronofsky (Black Swan, Requim for a Dream).
Genre: drama, horror.

Vanaf 14 september in de bioscoop!
 

Wat verloten we?

Wij gaan drie verrassingspakketten verloten met daarin 2 vrijkaarten en een notitieblokje van de film Mother.

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Mother’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 11 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Flavr telefoonhoesjes3 hippe hoesjes van FLAVR
Het FLAVR-ontwerpteam volgde het voorbeeld van de grote modehuizen en liet zich voor de nieuwe collecties inspireren door astronomie, de nachtelijke sterrenhemel en bloemen. Dat maakt iedere smartphone tot het schitterende modeaccessoire dat het verdient te zijn!

De nieuwe Cosmic Collection bestaat uit transparante ontwerpen die bedrukt zijn met reflecterende abeeldingen met 3D-effect. Dat zorgt voor glitters en glans die je ogen zal doen glimmen! Er is keuze uit drie stralende cases: Starry Nights, Cosmic Happenings & Happy Planets. Daarnaast is de bestaande Floral Collection uitgebreid met drie fleurige nieuwe cases. Hevig geïnspireerd door vintage chic ontwierp FLAVR de Tiny Flowers-, Pink Peonies-en White Petals-cases. De romantici onder ons mogen die zeker niet missen!

De nieuwe collecties zijn compatibel met huidige én toekomstige Apple-smartphones: van iPhone 6 en 6 Plus tot en met iPhone 8.

Wat verloten we?

Wij gaan drie hoesjes verloten: Happy planets, Cosmic Happening en Starry Nights.

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘FLAVR’. Vermeld hierbij je voorkeur en voor welk type iPhone het hoesje gebruikt gaat worden. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 8 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.

Flavr telefoonhoesjes


girls trip4x Verrassingspakket Girls Trip
Vier goede jeugdvriendinnen (Regina Hall, Tiffany Haddish, Jada Pinkett Smith en Queen Latifah) zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Vanaf 7 september in de bioscoop.

Om dit te vieren gaan wij vier Girls Trip verrassingspakketten verloten met daarin: een toilettasje, een spiegeltje, een slaapmasker en de DVD van Best Man Holiday.

Wat verloten we?

We gaan dus vier verrassingspakketten verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Girls Trip’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 4 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.


Narcos3x DVD Narcos
Vandaag is het tweede seizoen verschenen van de populaire Netflix-serie ‘Narcos’ op DVD & Blu-Ray. De Amerikaanse televisieserie vertelt het verhaal over de DEA-jacht op Pablo Escobar en zijn Medellinkartel van eind jaren ’70 tot begin jaren ’90 van de vorige eeuw. ‘Narcos’ is een absolute must see en scoort op IMDB een 8,9! Daarmee staat het in de top dertig van best beoordeelde tv-series ooit. Netflix heeft wegens het grote succes al een derde en vierde seizoen aangekondigd.

De DVD & Blu-Ray van ‘Narcos’ bevat de volgende extra’s: deleted scenes, trailer, featurette en audio commentaar.

Synopsis

Dit tweede seizoen van de geruchtmakende serie ‘Narcos’ begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobar’s meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobar’s eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave…

Wat verloten we?

We gaan drie DVD’s verloten van Narcos season 2.

Hoe doe je mee?

Stuur een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Narcos’. Vergeet je naam en adres niet!
Meedoen aan onze acties is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van onze site, middels een aanmelding op onze nieuwsbrief. Wij trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees.

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 oktober 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaars trekken.