Bezoekersactie

Doe mee met onze gratis bezoekersacties en maak kans op leuke prijzen! Meedoen is simpel en gratis, bij de acties vind je alle voorwaarden en aanwijzingen om mee te kunnen doen. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Home Office lamineermachine  van Leitz1x Home Office lamineermachine van Leitz
De eerste tekening of handafdruk van je kind, je diploma of dat heerlijke taartrecept van je oma. Papieren herinneringen die je graag zo lang mogelijk mooi houdt. Lamineren maakt ze niet alleen mooier, maar zorgt er ook voor dat ze niet verkleuren of beschadigen. Immers, ze zijn niet meer gevoelig voor water of vlekken en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt. De nieuwe Leitz iLAM Home Office lamineermachine plastificeert niet alleen supersnel, hij is ook zeer eenvoudig te bedienen. Bovendien is hij verkrijgbaar in vier mooie kleuren, dus er is er zeker eentje die past in je interieur.

De iLAM Home Office lamineermachine is al na een paar minuutjes opwarmingstijd gebruiksklaar en is geschikt voor lamineerhoezen variërend van 80 tot en met 125 micron. Zo kun je ‘m niet alleen gebruiken voor het plastificeren van bijvoorbeeld het schoolrooster, de bellijst of de weekplanning, maar ook voor foto’s, uitnodigingen en zelfs deurbordjes.

Adviesprijs

Leitz iLam Home Office A4 lamineermachine vanaf 69,95 euro.

We gaan één vrolijk gekleurde lamineermachine verloten!

Hoe doe je mee?

Wij zijn benieuwd wat jij allemaal zou willen lamineren! Stuur je antwoord in een mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Lamineermachine Leitz’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 21 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Home Office lamineermachine  van Leitz


Alpine Hearing Protection lanceert must have gehoorbeschermers voor baby's en peuters3x Alpine Hearing Protection lanceert must have gehoorbeschermers voor baby’s en peuters
Alpine Hearing Protection maakt al jaren gehoorbescherming voor onder meer muzikanten, reizigers en kinderen en biedt nu ook gehoorbescherming voor de allerkleinsten. Het gehoor van baby’s en peuters is in de eerste paar jaren volop in ontwikkeling en daarnaast ook kwetsbaar. Belangrijk dus om dit orgaan, dat nog een heel leven mee moet, goed te beschermen. Zonder erbij stil te staan, stellen ouders hun kinderen (te) vaak bloot aan harde geluiden. Al op jonge leeftijd kan dit blijvende gehoorbeschadiging veroorzaken. Om dit te voorkomen lanceert het Nederlandse merk Alpine Hearing Protection vanaf maart de Alpine Muffy Baby. Een oorkap, speciaal ontwikkeld voor baby’s en peuters. De Alpine Muffy Baby voorkomt niet alleen gehoorschade, maar geeft ook rust. Zo kunnen ouders hun baby met een gerust hart meenemen naar een druk evenement als Koningsdag. En kan de baby lekker rustig en ongestoord slapen. Ook ideaal voor baby’s en peuters die snel overprikkeld zijn.

Lees meer: Alpine lanceert gehoorbeschermers voor baby’s en peuters

We gaan drie gehoorbeschermers voor de allerkleinsten verloten!

Hoe doe je mee?

Beantwoord de volgende vraag: Hoe blijven de gehoorbeschermers op hun plek? Op deze pagina kun je het juiste antwoord vinden.
Stuur je mail met het juiste antwoord naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Alpine gehoorbeschermers’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Alpine Hearing Protection lanceert must have gehoorbeschermers voor baby's en peuters


Mario Sports Superstars voor Nintendo 3DS 2x pakje amiibo-kaarten Mario Sports Superstars
Onlangs heeft Mario Sports Superstars voor Nintendo 3DS gelanceerd! In dit spel speel je met Mario en zijn vrienden in vijf sporten: voetbal, tennis, golf, honkbal en paardrijden.

De Mario Sports Superstars-serie van 90 amiibo-kaarten (vijf voor elk personage) laat spelers beschikken over sterkere versies van elk personage in elke sport. Met behulp van een Mario Sports Superstars amiibo-kaart kunnen spelers de sterversie van het betreffende personage krijgen in de afgebeelde sport. Een sterspeler heeft betere eigenschappen dan de ‘gewone’ versie, waardoor dat personage een voordeel heeft in de betreffende sport. Door één tot drie amiibo-kaarten te gebruiken, kunnen spelers ook deelnemen aan de Weg der supersterren. Door deze stand te voltooien, krijgen personages de supersterstatus, waardoor ze nog sterker worden.

We gaan twee pakjes kaarten verloten!

Hoe doe je mee?

Beantwoord de volgende vraag: Van welke vijf personages zijn er amiibo-kaarten te verkrijgen? Stuur je mail met het juiste antwoord naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Nintendo amiibo kaarten’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 20 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.

Mario Sports Superstars voor Nintendo 3DS


Zoomer Zupp4x Zoomer Zupp
Gaat jouw hart ook sneller kloppen bij het zien van puppy’s? Wacht maar tot je deze nieuwe pups ziet. Cuteness overload gegarandeerd. Zoomer, de bekende, interactieve robotfamilie, krijgt er een nieuw familielid bij: Zoomer Zupp. Interactieve puppy’s die spelen en reageren. De vernieuwde technologie van de jongste telgen van de familie is minder ingewikkeld, maar hierdoor zeer geschikt voor een jongere doelgroep.

In totaal zijn er veel verschillende Zupps beschikbaar. Ieder Zupp heeft haar eigen karakter en functie. Wil je jouw puppy nieuwe geluiden en trucjes leren? Stel dan de verschillende puppy’s aan elkaar voor door ze met hun neuzen tegen elkaar te houden. Iedere combinatie van Zupps levert een unieke vriendschap op. Hoe meer Zupps je aan elkaar koppelt, hoe meer trucs en geluiden je kunt uitproberen.

We gaan vier Zoomer Zupps verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Zoomer!’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de vier winnaars trekken.

Zoomer Zupp


SprookjescampingWeekend in een toercaravan voor 4 personen op de Sprookjescamping!
Wie zegt dat sprookjes niet bestaan, is vast nog nooit op de Sprookjescamping geweest aan de Vechtstreek! Op deze vijf sterren ANWB Top camping staan elke dag de lieve en soms een tikkeltje ondeugende Sprookjesfiguren klaar om samen met het professionele animatieteam gezinnen een onbezorgde vakantie te bezorgen. De Sprookjescamping opent met Pasen een gloednieuw overdekt speelparadijs: de Kasteeltuin. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen op uitdagende speeltoestellen, terwijl hun (groot)ouders genieten van een kopje koffie in de vernieuwde horecagelegenheid of boodschappen doen in de nieuwe winkel. Weer of geen weer, kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de Sprookjescamping.

Lees meer over de Sprookjescamping

We gaan één weekend voor 4 personen verloten!
Je verblijft in een toercaravan in het laagseizoen, buiten schoolvakanties en feestdagen om en op basis van beschikbaarheid.

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Sprookjescamping!’ Geef in je mail antwoord op de volgende vraag:
Noem minstens drie sprookjespersonages van de Sprookjescamping. Je vindt het antwoord op deze vraag op hun website.
Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 2 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Sprookjescamping


DVD Scooby-Doo! Shaggy's Showdown2x DVD Scooby-Doo! Shaggy’s Showdown
Scooby-Doo! Shaggy’s Showdown is een gloednieuwe animatiefilm waarin de Scooby-Doo bende een avontuur beleeft op een ranch. Scooby-Doo! Shaggy’s Showdown is een animatiefilm voor de hele familie met een western thema. Naast de spannende verhaallijn is het ook weer lachen geblazen met Scooby en zijn vrienden. Ben jij bestand tegen de spookachtige verrassingen?

De bangste hond ter wereld, Scooby-Doo, en zijn bende belanden weer in een groot mysterie. Wanneer ze nietsvermoedend een ranch bezoeken, ontdekken ze dat er in de boerderij en de nabijgelegen stad een spookachtige cowboy rondloopt: Dappere Dan. Als een echte cowboy vuurt hij er op los, maar dat is nog niet alles… De geest blijkt een lang verloren familielid van Shaggy Rogers te zijn. Lukt het de bende ook deze keer weer om het mysterie op te lossen?

We gaan 2 dvd’s van Scooby-Doo! verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Scooby-Doo!’ Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de twee winnaars trekken.


Nailner Colour Behandel & Maskeer5x Nailner Colour Behandel & Maskeer
Mooi of gezond? Het liefst natuurlijk allebei, maar voor wie straks weer slippers aantrekt weegt mooi toch vaak zwaarder. Met een beetje nagellak ziet het er meteen stukken beter uit, maar dat maakt de infectie juist erger. Een kalknagel moet behandeld worden, anders kom je er niet van af. Gelukkig heeft Nailner Colour nu iets nieuws, waardoor de afweging tussen mooi en gezond niet meer gemaakt hoeft te worden.

Nailner Colour Behandel & Maskeer bevat een flesje serum dat werkt tegen de infectie en een speciaal flesje ademende nagellak met hippe nude kleur dat die lelijke verkleuringen op de teen- of vingernagel onzichtbaar maakt. Zo worden vinger- en teennagels weer gezond en zien ze er tijdens de behandeling ook nog eens mooi uit.

We gaan vijf setjes Nailner Colour Behandel & Maskeert verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Nailner’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 1 april 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de vijf winnaars trekken.

Nailner Colour Behandel & Maskeer


Activity Olifant van Fisher Price1x Activity Olifant van Fisher Price
De grote, zachte Activity Olifant van Fisher-Price is het liefste vriendje voor een baby. De opvallende patronen, felle kleuren en grappige muziekjes wekken direct interesse op bij de baby. Op spelende wijze draagt de Activity Olifant bij aan het leer- en groei proces van de pasgeborene.
De zachte olifant zorgt voor gezelschap en neemt het kindje mee op ontdekkingsreis. In de eerste levensfase van de pasgeborene is elke situatie nieuw en moet alles onderzocht worden. De vrolijk gekleurde vlinder en de rammelaar onder de voetjes van de olifant zijn dan ook ontzettend interessant voor het kindje. De leuke geluidjes, plooien en felle kleurtjes helpen daarnaast mee aan de ontwikkeling van de fijn motorische zintuigen van het kindje.
De stevige hendel, die bovenaan het olifantje is vast gebonden, zorgt ervoor dat de knuffel gemakkelijk mee te nemen is. Bevestig het beestje aan een luiertas of wandelwagen en het kindje hoeft zijn dierenvriendje niet meer te missen.

We gaan deze prachtige Activity olifant verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Fisher Price’. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 24 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de winnaar trekken.

Activity Olifant van Fisher Price


Freeks wilde wereld - deel 53x DVD Freeks wilde wereld – deel 5
Alle fans van Freek Vonk opgelet! Er komt weer een nieuw deel uit van Freeks Wilde Wereld, opgenomen op de meest prachtige plekken ter wereld. Op deze dvd, die vanaf nu overal verkrijgbaar is, staat Freek weer oog in oog met dieren die hij nooit eerder heeft gezien. De maki’s van Madagaskar met hun gekke namen als indri, sifaka en ringstaartmaki. Op dit eiland vindt hij ook heel veel goed gecamoufleerde gekko’s en kameleons. In Belize vangt Freek leguanen, krokodillen en slangen. De onderwaterwereld van Belize is minstens zo spannend, want als hij een duik neemt, ontmoet hij de reuzen van de Caribische zee. In Jordanië ziet Freek dromedarissen, steenbokken en giftige schorpioenen. Ook onderzoekt hij al dobberend in de Dode Zee of hier écht geen levend wezen te vinden is.

8717344760614 | Just4Kids | Kijkwijzer: AL

We gaan drie dvd’s van Freek verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Freek’ met daarbij de leukste foto van je kind met een (huis)dier. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

Freeks wilde wereld - deel 5


De avonturen van Dribbel seizoen 13x DVD De avonturen van Dribbel seizoen 1
Wie kent niet het hondje Dribbel? Kinderen zijn dol op de avonturen van dit hondje door herkenbare situaties en vriendelijke aansprekende figuren in het verhaal. Deze populaire tekenfilmserie is gebaseerd op de boeken van Eric Hill. Op de dvd, die vanaf nu verkrijgbaar is, staan maar liefst dertien afleveringen, goed voor meer dan een uur lang kijkplezier!

De herkenbare situaties en de vriendelijke, aansprekende figuren die in de verhalen voorkomen maken dat kinderen dol zijn op de avonturen van Dribbel.

8717344760584 | Just4Kids | Kijkwijzer: AL

We gaan drie dvd’s van Dribbel verloten!

Hoe doe je mee?

Stuur je mail naar info@oudersenzo.nl onder vermelding van ‘Dribbel’. Laat ons in de mail weten wat het favoriete huisdier is van je kind en/of vertel er een leuke anekdote over. Vergeet je naam en adres niet!

Meedoen kan tot…

Je kunt tot 22 maart 2017 meedoen aan deze actie. Daarna zullen wij uit alle volledige inzendingen, de drie winnaars trekken.

De avonturen van Dribbel seizoen 1