Adverteren

Doelgroep

Vrouwen 25 – 55 jaar
MBO+, HBO, WO
Combineert werk en gezin
Maakt weloverwogen keuzes

‘De Oudersenzo-vrouw’ heeft de touwtjes zowel thuis als op het werk stevig in handen. Ze bepaalt en maakt weloverwogen keuzes. Zij wil niet betutteld worden omdat ze zelf goed in staat is te bepalen wat goed is. Zij is leergierig en leest zich goed in, om op basis van gedegen informatie een beslissing te maken.
Zij zorgt voor de financiën, de inrichting van het huis, de vakantie, houdt van een gezonde maaltijd en bepaalt welke producten er in huis worden gehaald.
‘De Oudersenzo-vrouw’ geniet van het leven en wil daar het beste uithalen. Ondanks het hoog houden van vele ballen, probeert ze alles wat ze doet, zo goed mogelijk te doen met een realistische doelstelling.

Advertentiebureau

Wij werken samen met het advertentiebureau:

Nextday Media
Gedempt Hamerkanaal 159-161
1021 KP Amsterdam
info@nextday.media
Telefoon: 020 737 05 40

Adverteren op Oudersenzo.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op Oudersenzo.nl kunt u contact opnemen met NextDayMedia.

In-page video

Onze in-page video’s worden verzorgd door:

Video Media Groep
Veluwezoom 7
1327 AA Almere
sales@videomediagroep.nl
Telefoon: 085 48 79 680

Rechtstreeks contact

Oudersenzo.nl is onderdeel van Insert Internetuitgeverij. Insert Internetuitgeverij houdt zich sinds 1999 al bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Vanaf 2006 zijn zij zich specifiek gaan richten op het onderhouden van websites voor jonge ouders.

Wil je liever rechtstreeks contact over alle mogelijkheden, onze digitale folder ontvangen, of een specifieke campagne met ons bespreken? Dat kan ook. Je kunt ons middels onderstaande gegevens bereiken:

info@insert-internetuitgeverij.nl

Inschrijfnr. K.v.K. Haaglanden: 27190568
BTW nr. NL 144662875B01

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com